Μουσικη

Release Athens 2023: Το recap video από τις εμφανίσεις των Nightwish, In Flames, Insomnium και Elysion

Όσα συνέβησαν στην Πλατεία Νερού, σε ένα πολυπληθές κοινό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Release Athens επέστρεψε την Τετάρτη 7 Ιουνίου με εντυπωσιακό τρόπο. Nightwish, In Flames, Insomnium και Elysion σάρωσαν την Πλατεία Νερού, μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, ανοίγοντας την αυλαία ενός φεστιβάλ που θα κρατήσει μέχρι και τις 27 Ιουλίου, παρουσιάζοντας ακόμα 13 ημέρες σπουδαίων μουσικών εμφανίσεων.

Το Release Athens 2023 έδωσε στη δημοσιότητα το recap video από όσα συνέβησαν την πρώτη μέρα του μεγάλου μουσικού φεστιβάλ στην Πλατεία Νερού. Η αδημονία των metalheads, οι στιγμές που ξεχώρισαν στη σκηνή, η ατμόσφαιρα της metal πρεμιέρας του Release Athens 2023, απαθανατίστηκε σε 46 δευτερόλεπτα.

Η συνέχεια για το Release Athens 2023 αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική. Ξεκίνημα με τη 2η ημέρα του φεστιβάλ, το Σάββατο 17 Ιουνίου, με τους θρύλους του power metal, Helloween. Μαζί τους, Jinjer, Beyond The Black και Silent Winter, σε άλλη μία σπουδαία ημέρα για τις φίλες και τους φίλους του metal, πριν η σκυτάλη περάσει στο μεγάλο τριήμερο του Release Athens X SNF Nostos, με πολύ μεγάλα ονόματα και δύο σκηνές.

Δειτε περισσοτερα