Μουσικη

«Πόρτα» των ABBA σε πιθανή εμφάνιση στην Eurovision του χρόνου

Θα συμπληρώνονταν 50 χρόνια από τη νίκη τους με του Waterloo

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Πόρτα» των ABBA σε πιθανή εμφάνιση στην Eurovision του χρόνου

ABBA: Απέρριψαν το ενδεχόμενο να εμφανιστούν στην Eurovision που θα φιλοξενηθεί στη Σουηδία - Θα συμπληρώνονταν 50 χρόνια από τη νίκη τους με του Waterloo

Δύο μέλη των Abba επέμειναν ότι δεν θα εμφανιστούν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του επόμενου έτους στην πατρίδα τους. Σε συνέντευξή τους, ο Μπιόρν Ουλβίους και ο Μπένι Άντερσον, υποβάθμισαν την προοπτική, παρά το γεγονός ότι η Σουηδία φιλοξενεί τη Eurovision στην 50ή επέτειο της νίκης του συγκροτήματος -της πρώτης για τη χώρα- με την επιτυχία Waterloo που έκανε την αρχή της σουηδικής κυριαρχίας.

ABBA Waterloo Eurovision 1974 (High Quality)

Η Σουηδία πρόκειται να διοργανώσει το μεγαλύτερο ζωντανό μουσικό γεγονός στον κόσμο για έβδομη φορά, αφού η Loreen κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό, που φιλοξενήθηκε από τη Βρετανία για λογαριασμό της Ουκρανίας.

Loreen - Tattoo | Sweden 🇸🇪 | Official Music Video | Eurovision 2023

Η νίκη της στον τελικό στο Λίβερπουλ αυτόν τον μήνα προκάλεσε άμεσες εικασίες ότι οι Abba θα μπορούσαν να ανέβουν στη σκηνή του χρόνου. Ωστόσο, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Newsnight του BBC, ο Άντερσον δήλωσε ότι δεν υπάρχει «καμία περίπτωση» το συγκρότημα να κάνει μια εορταστική εμφάνιση ή έστω εμφάνιση.

«Δεν το θέλω. Και αν δεν θέλω εγώ, δεν θα το κάνουν και οι άλλοι. Είναι το ίδιο και για τους τέσσερις μας. Αν κάποιος πει όχι - είναι όχι», δήλωσε.

Ο Ούλβιους πρόσθεσε: «Μπορούμε να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια των Abba χωρίς να είμαστε στη σκηνή».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ