- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Οι Bullet For My Valentine έρχονται στο Release Athens 2023
Η καταιγιστική μπάντα από την Ουαλία επιστρέφει με το μεγαλύτερο show που έχει δώσει ποτέ στην Ελλάδα
Release Athens 2023: Οι Bullet For My Valentine για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου.
Το Release Athens 2023 υποδέχεται τους Bullet For My Valentine, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Το πολύ επιτυχημένο γκρουπ από την Ουαλία θα πλαισιώσει τους headliners Disturbed και τις Nova Twins, σε μια σπουδαία ημέρα για τους φίλους του σύγχρονου metal.
«Από τότε που σχηματίστηκαν, το 1998, το κουαρτέτο των Bullet For My Valentine έχει αναδειχθεί σε μια από τις υπερδυνάμεις της σκηνής, με τρία χρυσά άλμπουμ και εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, καθιστώντας τους το κορυφαίο βρετανικό metal συγκρότημα του 21ου αιώνα.
Με το εκρηκτικό ντεμπούτο, “The Poison” (2005), οι Ουαλοί έδειξαν από την πρώτη στιγμή τις συνθετικές τους δυνατότητες, με το δίσκο να αποθεώνεται από τους κριτικούς και το metal κοινό να χαρίζει στο γκρουπ τεράστια εμπορική επιτυχία. Η εντυπωσιακή τους συνέχεια, με κυκλοφορίες όπως τα “Scream Aim Fire” (2008), “Fever” (2010), καθώς και το πιο πρόσφατο ομώνυμο άλμπουμ, καθιέρωσε τους Bullet For My Valentine ως ένα συγκρότημα που δεν φοβάται να δοκιμάζει νέα πράγματα και παράλληλα να σαρώνει στα charts με τρεις top 10 κυκλοφορίες και πάνω από 1 δις streams.
Τίποτα από όλα αυτά βέβαια δεν θα είχε συμβεί αν, πάνω απ’ όλα, δεν ήταν μια εντυπωσιακή live μπάντα. Γι’ αυτό κι από την αρχή της καριέρας τους μοιράστηκαν τη σκηνή με μεγαθήρια, όπως οι Metallica και οι Iron Maiden, και έκαναν headline περιοδείες στις μεγαλύτερες metal αρένες και όχι μόνο. Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, θα έχουμε την ευκαιρία ακούσουμε ζωντανά, τραγούδια όπως “Tears Don’t Fall”, “Scream Aim Fire”, “4 Words (to Choke Upon), “You Want a Battle? (Here’s a War)” και να δούμε ένα σπουδαίο γκρουπ στο μεγαλύτερο show που έχουν δώσει ποτέ στην Ελλάδα» σημειώνει στην επίσημη ανακοίνωσή του το φεστιβάλ Release Athens 2023.
Η προπώληση συνεχίζεται προς 40€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.
Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή 100€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.
Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμα δύο combo εισιτήρια, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν περισσότερες ημέρες του φεστιβάλ επωφελούμενοι από μια σημαντική έκπτωση:
- ΔΙΗΜΕΡΟ / Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins (26/6/23, Πλατεία Νερού) + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost (27/6/23, Πλατεία Νερού) προς 65€ (κέρδος 15€)
- ΤΡΙΗΜΕΡΟ / Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins (26/6/23, Πλατεία Νερού) + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost (27/6/23, Πλατεία Νερού) + Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23, Πλατεία Νερού), προς 100€ (κέρδος 20€)
Διάθεση εισιτηρίων:
- Τηλεφωνικά στο 11876
- Online στα releaseathens.gr / viva.gr
- Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης
- Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη και ντουνιά, ξύπνα: Οι M.A.t.E. κυκλοφόρησαν το απόλυτο άλμπουμ
Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια
Μουσικός αποκάλυψε ότι ηχογράφησε πρόσφατα με τον Μικ Τζάγκερ, τροφοδοτώντας τις φήμες για νέο υλικό
Στις 24 Οκτωβρίου στο Fuzz, το καλλιτεχνικό τους στοίχημα ζυγίζει πάνω από 200 κιλά — και κρατά τη μορφή του μυστική
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Γνωστός για τραγούδια όπως τα «You Are My Lady» και «Rock Me Tonight (For Old Times Sake)»
Η εμφάνιση - έκπληξη του Καραγκούνη που αποθεώθηκε
Ο Φραντς Βέλζερ-Μεστ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με ένα από τα κορυφαία συμφωνικά σύνολα του κόσμου, στην 25η και τελευταία σεζόν της συνεργασίας τους
Μια επιλογή τραγουδιών ιδανικά για την εποχή
Ο Χρήστος Καραμήτσιος (aka Srek) έχει να διηγηθεί μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από το dancefloor
Mathame, 19:26μ Jast b2b SLVR, Henri Bergmann & Chris IDH στο ΟΑΚΑ
Ένα ζωντανό ταξίδι στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.