Μουσικη

ADD Festival 2023: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το διήμερο πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Από το ADD Festival 2022.

ADD Festival 2023: Το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής επιστρέφει στη Βιομηχανική Ζώνη Ρέντη, 12 και 13 Μαΐου

Το ADD, το μεγάλο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Αθήνας, επιστρέφει για 4η φορά για ένα εκρηκτικό dance διήμερο στις 12 και 13 Μαΐου, σε νέα τοποθεσία, τη Βιομηχανική Ζώνη Ρέντη. Όσοι βρεθούν στο φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πολυσυλλεκτικό lineup με καταξιωμένους και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Το ADD 2023 θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Ρέντη, και συγκεκριμένα στην οδό Καναπιτσέρη 13, 18233 (η διεύθυνση βρίσκεται επάνω στα εισιτήρια). Όλο το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε τρία stages: μία ανοιχτή σκηνή και δύο ημιανοιχτές με μεγάλες φεστιβαλικές τέντες, σε ένα σύμπλεγμα γηπέδων ποδοσφαίρου ανάμεσα σε εργοστάσια και αποθήκες,  που για τις επόμενες δύο μέρες θα μεταμορφωθούν σε ένα χορευτικό playground.

To Add στη Βιομηχανική Ζώνη Ρέντη.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες για να απολαύσετε το χορευτικό διήμερο του ADD.

Μετακίνηση

Για άνετη μετακίνησή θα υπάρχουν λεωφορεία shuttle buses από τον σταθμό μετρό Ελαιώνα από τις 18.00 έως τις 12.00 το επόμενο πρωί, με δρομολόγια ανά μισή ώρα. Το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 3€ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αγοράσουν μέσω της εφαρμογής six d.o.g.s Wallet. Όσοι πάλι επιλέξουν την πρόσβαση με δικό τους όχημα, υπάρχει στην περιοχή του Ρέντη ελεύθερο parking δρόμου.

unnamed__14_

Εφαρμογή six d.o.g.s Wallet

Μετην εφαρμογή six d.o.g.s Wallet οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν ένα Cashless Experience by Visa στο ADD Festival. Προσφέρει ευκολία αγοράς εισιτηρίων με ασφάλεια και ενώ ο,τι και αν αγοράσει κανείς από το φεστιβάλ, μπορεί να το πληρώνει απευθείας απευθείας μέσω του app. Μάλιστα, υπάρχει μία ειδική προσφορά όπου όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο για το ADD 2023 μέσω της εφαρμογής με έκπτωση 10%.

add-festival1

ADD Cashless Experience by Visa

Το ADD 2023 θα είναι για ακόμη μία φορά ένα Φεστιβάλ Ανέπαφων Συναλλαγών (ADD Cashless Experience), αλλά φέτος με ένα μεγάλο upgrade. Το six d.o.g.s app είναι έτοιμο για Andoid και για iOS. Μέσα στο app θα υπάρχει το section του ADD, και αποκλειστικά μέσω αυτού θα γίνονται όλες οι συναλλαγές στο φεστιβάλ εύκολα και γρήγορα. Θα μπορούν όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο να το κατεβάσουν, εναλλακτικά θα υπάρχει help desk στην είσοδο του φεστιβάλ, για να βοηθήσει στην εξυπηρέτηση του κοινού. Μέσω του app, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να προαγοράσει τα προϊόντα που θέλει να καταναλώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Ο επισκέπτης μπορεί να αγοράζει tokens τα οποία ισοδυναμούν σε ευρώ (1 token = 1€), και να φορτίζει το app στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους (charging points), και ύστερα να πηγαίνει απευθείας στα bar.

Αναλυτικά το Timetable του ADD 2023

add-timetable

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ