Μουσικη

Ο Φρανκ Όσιαν ακύρωσε τη δεύτερη εμφάνισή του στο Coachella

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η πρώτη εμφάνισή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Φρανκ Όσιαν
Ο Φρανκ Όσιαν © EPA/JUSTIN LANE

Ο Φρανκ Όσιαν ακύρωσε τη δεύτερη εμφάνισή του στο Coachella - Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η πρώτη εμφάνισή του

Ο Φρανκ Όσιαν δεν θα εμφανιστεί στο Μουσικό Φεστιβάλ Coachella την Κυριακή 23 Απριλίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε από τον τραγουδιστή της R&B και hip - hop μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η πρώτη εμφάνισή του στο Φεστιβάλ της Καλιφόρνια, την Κυριακή 16 Απριλίου.

Ο Φρανκ Όσιαν εμφανίστηκε με μια ώρα καθυστέρηση και αναγκάστηκε να ολοκληρώσει νωρίτερα τη συναυλία λόγω των κανόνων απαγόρευσης κυκλοφορίας.

«Παιδιά, μου λένε ότι ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας, οπότε αυτό είναι το τέλος της συναυλίας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε και καθώς άναβαν τα φώτα και οι θεατές αποδοκίμαζαν και φώναζαν «θέλουμε τον Φρανκ».

Θαυμαστές με σχόλια στο διαδίκτυο εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την εμφάνιση του τραγουδιστή. Αργότερα έγινε γνωστό ότι στους διοργανωτές του Φεστιβάλ επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω μη συμμόρφωσης με την απαγόρευση.

Πριν από την ανακοίνωση της ακύρωσης, πηγές ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής τραυματίστηκε στον αστράγαλο και έκανε αλλαγές στο σόου ακολουθώντας συμβουλές των γιατρών.

Σύμφωνα με το Variety, ο τραγουδιστής θα αντικατασταθεί στο Coachella από τους Blink-182.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ