Μουσικη

H Lizzo αποκαλύπτει: Πριν δέκα χρόνια ήμουν άστεγη, κοιμόμουν στο αυτοκίνητο

H αποκάλυψη της ράπερ για το παρελθόν της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ποπ σταρ Lizzo απάντησε στα σχόλια του Κάνιε Γουέστ για το σώμα της - «Κοιτάω τη χοντρή, μαύρη, όμορφη δουλειά μου», δήλωσε από σκηνής.
Η Lizzo κατά τη διάρκεια του σόου «Lizzo: The Special Tour», στη Σκότιαμπανκ Αρίνα του Τορόντο στις 7 Οκτωβρίου © Robert Okine/Getty Images

Lizzo: Πριν δέκα χρόνια κοιμόμουν στο αυτοκίνητο 

Η ράπερ Lizzo κάλεσε την εκπομπή «Sunday Morning» του CBS στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και εξήγησε τι σημαίνει για εκείνη το γεγονός ότι απέκτησε το πρώτο της σπίτι.

«Ναι, ναι. Και έμενα στα δωμάτια άλλων ανθρώπων και κοιμόμουν στους καναπέδες τους. Και τώρα, στην προηγούμενη περιοδεία είχα την ευλογία να μείνω σε πολύ ωραία μέρη, αλλά μου έλειπε το σπίτι μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο δικό μου σπίτι και στο κρεβάτι μου» είπε. «Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό. Οπότε, δεν ξέρω. Είναι ένα ορόσημο για εμένα» πρόσθεσε.

Η Lizzo δήλωσε επίσης ότι είναι ενθουσιασμένη που θα περάσει τις γιορτές στο νέο σπίτι της, όπου δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα φαίνονταν να λάμπουν στο φόντο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Επίσης, αποκάλυψε ότι τοποθέτησε έξι έλατα μέσα και έξω από το σπίτι της για να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μιλώντας στο People τον Μάρτιο του 2022 για το τεύχος «Women Changing the World Issue» του περιοδικού, η Lizzo αναλογίστηκε την πορεία της προς την επιτυχία, ειδικά αφού υπήρξε «κυνική» απέναντι στον κόσμο στον οποίο επρόκειτο να εισέλθει ως μαύρη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία.

«Έλεγα: “Εντάξει, τι μπορώ να κάνω με αυτό; Πώς μπορώ να κάνω το καλύτερο;” Δεν προοριζόμουν να επιβιώσω. Δεν προοριζόμουν να φτάσω τόσο μακριά. Δεν προοριζόμουν να γίνω εκατομμυριούχος. Δεν προοριζόμουν να γίνω σύμβολο του σεξ. Δεν προοριζόμουν να βρεθώ στο εξώφυλλο του People, αλλά βρέθηκα» δήλωσε.

«Οπότε σκέφτηκα πώς μπορώ να το κάνω να αξίζει τον κόπο; Πώς μπορώ να το κάνω αυτό να μην είναι απλώς μια στιγμιαία επιτυχία;» συνέχισε.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, η Lizzo έλαβε δύο τρόπαια στην τελετή, το βραβείο του “Song Of 2022” για το σινγκλ «About Damn Time», ενώ τιμήθηκε ως η φετινή People’s Champion. Μάλιστα, η μητέρα της σταρ, Shari Johnson-Jefferson, της απένειμε το τελευταίο βραβείο.

«Αν είμαι η πρωταθλήτρια του λαού, δεν χρειάζομαι βραβείο για την υπεράσπιση των ανθρώπων. Από την αρχή της καριέρας μου, χρησιμοποίησα την πλατφόρμα μου για να ενισχύσω τις περιθωριοποιημένες φωνές» δήλωσε η Lizzo.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ