Μουσικη

«Πόλεμος» μεταξύ Madonna και Cardi B - Το emoji κλόουν, τα stories και οι απαντήσεις

Τι είπε η γνωστή τραγουδίστρια και προσέβαλε τη ράπερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cardi B και Madonna
Cardi B και Madonna © EPA

Η ανάρτηση της Madonna για το βιβλίο S.E.X. - Η αναφορά σε Καρντάσιαν, Σάιρους και Cardi B - Η απάντηση της τελευταίας

Η Madonna γιόρτασε την 30ή επέτειο του τότε αμφιλεγόμενου βιβλίου της "Sex" με ένα Instagram story το Σάββατο, στο οποίο επαίνεσε τον εαυτό της που άνοιξε το δρόμο για γυναίκες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Μάιλι Σάιρους και η Cardi B - η οποία, όμως, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη από το "ύφος" της.

«Πριν από 30 χρόνια δημοσίευσα ένα βιβλίο με τίτλο S.E.X.», έγραψε η Madonna.

«Υπήρχαν φωτογραφίες με άνδρες να φιλούν άνδρες, γυναίκες να φιλούν γυναίκες κι εγώ να φιλάω τους πάντες», συνέχισε. «Τώρα η Cardi B μπορεί να τραγουδήσει για το WAP της. Η Kim Kardashian μπορεί να κοσμεί το εξώφυλλο οποιουδήποτε περιοδικού με τον γυμνό της κώλο και η Miley Cyrus μπορεί να έρθει σαν μπάλα καταστροφής».

Και μετά έκλεισε την ιστορία της με τη φράση «Παρακαλώ σκύλες» και ένα emoji με πρόσωπο κλόουν.

Η Cardi B, η οποία συνάντησε τη Madonna σε ένα after-party για τα Όσκαρ το 2018 και ξετρελάθηκε για τη συνάντηση με το είδωλο της ζωής της, πήρε την ανάρτηση της Madonna ως μια κατάφωρη προσβολή.

«Κυριολεκτικά απέδωσα φόρο τιμής σε αυτή τη γυναίκα τόσες πολλές φορές επειδή μεγάλωσα ακούγοντάς την... μπορεί να κάνει το θέμα της χωρίς να βάζει emojis κλόουν και να βγάζει χολή», έγραψε η Cardi B την Κυριακή σε ένα tweet που έχει διαγραφεί από τότε, σύμφωνα με το Billboard. «Αυτά τα είδωλα γίνονται πραγματικά απογοητεύσεις μόλις τα καταφέρεις στη βιομηχανία γι' αυτό προσπαθώ να συγκρατηθώ. Ξέρω ακριβώς τι είπε και καταλαβαίνω», απάντησε η Cardi B, «αλλά έχει να κάνει με το ΥΦΟΣ της... Με αποκαλείς σκύλα και βάζεις emojis κλόουν; Τι στο διάολο!»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ