Μουσικη

Η Τζόνι Μίτσελ ξανά στη σκηνή μετά από 23 χρόνια

Μια εμφάνιση - έκπληξη για τη γνωστή τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζόνι Μίτσελ
Τζόνι Μίτσελ © EPA/ ETIENNE LAURENT

Η Τζόνι Μίτσελ θα δώσει την πρώτη συναυλία της μετά από 23 χρόνια - Στις 10 Ιουνίου στην Ουάσιγκτον

Μία εμφάνιση-έκπληξη μετά από 23 χρόνια θα κάνει η Τζόνι Μίτσελ (Joni Mitchell) τον ερχόμενο Ιούνιο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η δημοφιλής Καναδή τραγουδίστρια - τραγουδοποιός της φολκ, ποπ, ροκ και τζαζ μουσικής θα ανέβει στην σκηνή του αμφιθεάτρου Γκορτζ στην Ουάσιγκτον στις 10 Ιουνίου του 2023. Η Μίτσελ θα είναι το κύριο όνομα σε μια από τις δύο συναυλίες της διοργάνωσης. Στην άλλη συναυλία, η μεγάλη καλλιτέχνις της βραδιάς θα είναι η Μπράντι Καρλάιλ.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται σε δύο μέρες, ονομάζεται «Echoes through the Canyon». Η πρώτη επίσημη «Joni Jam» συναυλία διοργανώθηκε ως μέρος του φολκ φεστιβάλ του Νιούπορτ όπου η Μίτσελ εμφανίστηκε πάλι με την Καρλάιλ.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει, αλλά είναι αλήθεια», δήλωσε η Καρλάιλ.

Both Sides Now from Joni Jam at the 2022 Newport Folk Festival

«Κανένας δε μπόρεσε να αγοράσει εισιτήριο για να δει τη Τζόνι Μίτσελ να παίζει μουσική, τα τελευταία 20 χρόνια. Οπότε αυτό είναι τεράστιο… και θα τα πάει περίφημα», τόνισε η μουσικός και αποκάλυψε ότι η Μίτσελ τής τηλεφώνησε στον απόηχο της εμφάνισής της στο Newport Folk Festival το φετινό καλοκαίρι και της είπε: «Θέλω να κάνω άλλη μία εμφάνιση».

Η τελευταία φορά που η Μίτσελ υπήρξε το πρώτο όνομα σε συναυλία, ήταν στην περιοδεία της από το 2000 με τίτλο «Both Sides Now».

Στις αρχές του 2022, η Μίτσελ ακολούθησε τον Νιλ Γιάνγκ στη διαμαρτυρία εναντίον της πλατφόρμας του Spotify για podcast που μιλούσε κατά των εμβολίων για τον κορωνοϊό, ζητώντας από τη streaming υπηρεσία να αποσύρει τα άλμπουμ της. «Ανεύθυνοι άνθρωποι διαδίδουν ψέματα που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές», ανέφερε η ίδια σε ανακοίνωση.

Joni Mitchell ~ Big Yellow Taxi +  Both Sides Now (BBC -  1969)

Πληροφορίες από Daily Mail, Guardian

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ