Μουσικη

Φρενίτιδα για τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη - Φτάνουν πούλμαν από όλη την Ελλάδα

Αναμένεται νέο ρεκόρ - Πάνω από 22.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη:  Περισσότεροι από 25.00 θεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν το αποψινό live - Ναυλώθηκαν πούλμαν από όλη την Ελλάδα.
Πανελλαδική ζήτηση για τη συναυλία του ΛΕΞ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης ©NDP Photo/Ανδρέας Νικολαρέας

Συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη:  Περισσότεροι από 25.00 θεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν το αποψινό live - Ναυλώθηκαν πούλμαν από όλη την Ελλάδα

Σε ρυθμούς ΛΕΞ κινείται η Θεσσαλονίκη για την αποψινή συναυλία του στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 25.000 θεατές θα παρακολουθήσουν τη συναυλία του ραπ καλλιτέχνη.

Μάλιστα, έχουν ναυλωθεί πούλμαν από όλη την Ελλάδα αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη συναυλία. Εκατοντάδες θαυμαστές του ράπερ θα αναχωρήσουν από την Κοζάνη, την Κομοτηνή και την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει το thesstoday, υπάρχει πανελλαδική ζήτηση για τη συναυλία του ΛΕΞ, γεγονός που οδήγησε τους διοργανωτές να ναυλώσουν πούλμαν από την Αθήνα, την Κοζάνη και την Κομοτηνή.

Μάλιστα, το πούλμαν από την Κομοτηνή θα κάνει και ενδιάμεσες στάσεις σε Ξάνθη, Χρυσούπολη και Καβάλα.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, ενώ στο στάδιο του Ηρακλή θα βρεθούν και άτομα που θα ταξιδέψουν ακόμη και από την Κύπρο.

ΛΕΞ LIVE ΑΘΗΝΑ - INTRO - ΕΝΑΡΞΗ 03.07.2022

«Τα εισιτήρια “έφυγαν” πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη και ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Ψάχνουν μέχρι την τελευταία στιγμή» αναφέρουν οι υπεύθυνοι της North Full Face Entertainment, ομάδα που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της μεταφοράς.

Οι ίδιοι υπογραμμίζουν τη δίψα του κόσμου να παρευρεθεί στη συναυλία, σημειώνοντας ότι στο Καυταντζόγλειο θα βρεθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών: «Ούτε ο κόσμος περίμενε τόσο γρήγορη κίνηση για τα εισιτήρια. Έχουν σοκαριστεί με το event, επικρατεί φρενίτιδα. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος, αρκεί να πούμε ότι σε αυτήν τη συναυλία εκτός από τις νεαρές ηλικίες, θα παρευρεθούν και άτομα από 45 ετών και πάνω», σημειώνουν.

Συνέντευξη - ΛΕΞ

Μάλιστα, λόγω των χιλιάδων κόσμου που θα παρακολουθήσει τη συναυλία, δόθηκαν οδηγίες προσέλευσης, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα. Έτσι, όπως έγινε γνωστό οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.30 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30.

Υπενθυμίζεται πως στις 3 Ιουλίου 2022 οι δρόμοι της Νέας Σμύρνης είχαν πλημμυρίσει από τους τουλάχιστον 20.000 ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για την τότε συναυλία του ΛΕΞ στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Μιλώντας στο τοπικό μέσο, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης υπογραμμίζουν ότι η συναυλία στη Θεσσαλονίκη δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνη της Νέας Σμύρνης.

Και αυτό γιατί στο Καυταντζόγλειο θα στηθούν -για πρώτη φορά- σκηνικά και πρότζεκτ που όμοιά τους δεν έχουν εμφανιστεί σε ραπ συναυλία.

Συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη:  Περισσότεροι από 25.00 θεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν το αποψινό live - Ναυλώθηκαν πούλμαν από όλη την Ελλάδα.
Τα εισιτήρια για τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ ©NDP Photo/Ανδρέας Νικολαρέας

Φρενίτιδα για τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη - Φτάνουν πούλμαν από όλη την Ελλάδα: Ποιος είναι ο ραπ καλλιτέχνης

Ο Αλέξης Λαναράς, ευρύτερα γνωστός ως ΛΕΞ, είναι έλληνας ράπερ από τη Θεσσαλονίκη.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 και μεγάλωσε στην περιοχή του Φαλήρου. Ξεκίνησε αρχικά ως γκραφιτάς στους 2G (Good Guys) και το 1999 αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη μουσική, δημιουργώντας τα Βόρεια Αστέρια.

Με τα Βόρεια Αστέρια κυκλοφόρησαν 4 δίσκους προτού αποφασίσουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους και να ακολουθήσει ο καθένας σόλο καριέρα. Ενδιάμεσα, είχε δημιουργήσει τα Ανάποδα Καπέλα μαζί με ένα άλλο μέλος των Βορείων Αστεριών, τον Μικρό Κλέφτη, κυκλοφορώντας το πρώτο τους άλμπουμ το 2007.

ΛΕΞ - Vittorio Live 2022

Το 2010 ξεκίνησε σόλο καριέρα. Το 2014 κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο δίσκο του με τίτλο Ταπεινοί και Πεινασμένοι, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από το Vice ως «ένα από τα πιο 'real' δείγματα του σύγχρονου ελληνικού hip hop».

Το 2018 κυκλοφόρησε το άλμπουμ 2XXX. Το καλοκαίρι του 2019 πραγματοποίησε μια συναυλία στο θέατρο Πέτρας της Αθήνας, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 10 χιλιάδες θεατές. Με αφορμή τη συναυλία ειπώθηκε ότι με κάθε live του «ανεβάζει τον πήχη στη ραπ σκηνή».

Το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2022 με τίτλο «ΜΕΤΡΟ». Η νέα δουλειά του ΛΕΞ περιέχει 9 κομμάτια και τις παραγωγές υπογράφουν οι Dof Twogee, Beats Pliz, Night Grind, Ortiz & Solid.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ