Μουσικη

Gilad Atzmon και Athens Big Band σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη στο θέατρο Ολύμπια

Στις 20 Οκτωβρίου στη χώρα μας ένας από τους πλέον καταξιωμένους ερμηνευτές του σαξοφώνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δήμος Αθηναίων υποδέχεται την Πέμπτη 20/10 στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» τον Gilad Atzmon - Θα μοιραστεί τη σκηνή με την Athens Big Band.
Ο Gilad Atzmon θα προσφέρει μια σπουδαία βραδιά στους φίλους του τζαζ ρεπερτορίου © Tali Atzmon

Ο Δήμος Αθηναίων υποδέχεται την Πέμπτη 20/10 στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» τον Gilad Atzmon - Θα μοιραστεί τη σκηνή με την Athens Big Band.

Η Athens Big Band του Δήμου Αθηναίων συμπράττει επί σκηνής με τον συνθέτη, ενορχηστρωτή και έναν εκ των πλέον διεθνώς αναγνωρισμένων ερμηνευτών του σαξοφώνου σε παγκόσμιο επίπεδο, τον εκπληκτικό Gilad Atzmon, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, 2022, στις 20:30, στο Ολύμπια - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Ένας μουσικός που, πλέον της τεράστιας τεχνικής του ικανότητας σε όλα τα σαξόφωνα, έχει εξαιρετικά πολύπλευρη μουσική ταυτότητα σε κάθε μία από τις μουσικές του ιδιότητες.

Στη συγκεκριμένη συναυλία το κοινό της πόλης μας θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει σε ένα ευρύ δείγμα της δημιουργικής του γραφής, καθώς θα παρουσιαστούν τόσο δικές του συνθέσεις και ενορχηστρώσεις, όσο και σολιστικές του ερμηνείες σε μεγάλες επιτυχίες του κλασικού αλλά και του σύγχρονου τζαζ ρεπερτορίου.

Gilad Atzmon - Scarborough Fair

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ