Μουσικη

Ο Snoop Dogg συνεργάζεται ξανά με τον Dr. Dre - Δύο θρύλοι της ραπ μαζί στο στούντιο

Η μεγάλη επιτυχία του «Doggystyle»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Snoop Dogg και Dr Dre
Snoop Dogg και Dr Dre © Getty Images/Ideal Image

Snoop Dogg: Νέο άλμπουμ με την υπογραφή του Dr. Dre - «Missionary» ο τίτλος της νέας τους δουλειάς

Ο Snoop Dogg αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ σε παραγωγή του Dr. Dre. Το «Missionary», όπως θα είναι ο τίτλος, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβριο, σύμφωνα με
όσα δήλωσε ο ράπερ στο καινούργιο podcast «K[no]w Mercy» του Στίβεν Σμιθ. 

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Είσαι ο πρώτος που το ακούει αυτό. Εγώ και ο Dr. Dre δουλεύουμε πάνω σε ένα άλμπουμ τους τελευταίους δύο μήνες». «Και θα ολοκληρωθεί το Νοέμβριο, και την παραγωγή του έχει κάνει ο Dr. Dre. Είναι η 30ή επέτειός μας για το “Doggystyle”. Και το όνομα του άλμπουμ είναι “Missionary”», πρόσθεσε.

Ο Snoop Doog σημείωσε επίσης ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την Death Row Records και την Aftermath Entertainment.

Υπενθυμίζεται ότι το άλμπουμ με τίτλο «Doggystyle» το πρώτο του Snoop Dogg στο οποίο ο Dr Dre ήταν ο παραγωγός γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία. Το άλμπουμ έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 1 του Billboard 200, πουλώντας 806.858 αντίτυπα μόνο την πρώτη εβδομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο ήταν ρεκόρ για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη και το άλμπουμ χιπ-χοπ με τις ταχύτερες πωλήσεις που είχε γίνει ποτέ εκείνη την εποχή. Το «Doggystyle» συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού The Source με τα 100 καλύτερα άλμπουμ ραπ, καθώς και στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone με τις καλύτερες ηχογραφήσεις της δεκαετίας του '90.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ