Μουσικη

«La passion»: Μια συναυλία με πάθος στο Φεστιβάλ Παπάγου

Νίνα Λοτσάρη και Σταύρος Σαλαμπασόπουλος υπόσχονται να σας «τινάξουν στον αέρα» ή έστω να σας ενθουσιάσουν πάρα πολύ

Μανίνα Ζουμπουλάκη
Μανίνα Ζουμπουλάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Νίνα Λοτσάρη

Νίνα Λοτσάρη και Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 14 Ιουλίου, στη συναυλία «La passion»

Η Νίνα Λοτσάρη τραγουδάει (από το 1999) όπερες και οπερέτες στην Εθνική Λυρική Σκηνή, και σε θέατρα, μαγαζιά, συναυλίες, με σπέσιαλ εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα – έχει τεράστιο ρεπερτόριο που πιάνει εκατό διαφορετικά είδη τραγουδιού, και γοητευτική σκηνική παρουσία που σκίζει. Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος είναι καταπληκτικός τενόρος ή/και crooner, έχει τραγουδήσει στη μισή Ευρώπη και σίγουρα θα τραγουδήσει στην άλλη μισή όπου να 'ναι. Και οι δύο, είναι «κλασσικοί»… αλλά και ποπ, μπαλλανταδόροι, entertainers – με άλλα λόγια ξέρουν να τραγουδάνε για το κοινό. Συντονίζονται μεταξύ τους και με τον κόσμο πολύ ωραία, κινούνται με τις καταπληκτικές φωνές τους ανάμεσα στα blues, στην jazz, στην soul, σε τραγούδια από διάσημα musical, σε νότες του Bregovic, μέχρι το Phantom of the Opera και το Summertime κι ένα σωρό άλλα που αποκλείεται να τα θυμηθώ αυτή τη στιγμή… αλλά και Μανώλη Χιώτη, Μουζάκη, Μίμη Πλέσσα, Ελληνικά τραγούδια από αυτά που ξεπερνάνε τις γενιές και αγαπιούνται πάντα, ή ακόμα.

Οι δυο τους λοιπόν, η Νίνα και ο Σταύρος, συνοδεύονται από πενταμελή ορχήστρα «σε ένα πρόγραμμα διεθνών απαιτήσεων», πραγματικά μοναδικό. Και οι δύο είναι καλλιτέχνες… θα γράψω «σούπερ» γιατί το «υψηλής ποιότητας» είναι σα να αναφέρομαι σε φαγώσιμο, κι ας είναι πράγματι υψηλής ποιότητας τα παιδιά. Σε κάνουν να ξεχνάς τα πάντα όταν τραγουδάνε, σε κάνουν να θυμάσαι στίχους ή και τραγούδια ολόκληρα, να τραγουδάς (παράφωνα) μαζί τους και να ανεβαίνεις, να κάθεσαι πιο ίσια, να ανασαίνεις πιο βαθιά, να χαμογελάς πιο φωτεινά…

Ωραία, γιατί η συναυλία τους είναι μία, στο Κηποθέατρο Παπάγου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Παπάγου, στις 14 Ιουλίου. Θα πούνε τραγούδια με πάθος και θα περάσουμε όλοι καταπληκτικά, εκτός του ότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν στα Χωριά SOS.

Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Νίνα Λοτσάρη


Info

«La passion», Νίνα Λοτσάρη-Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Κηποθέατρο Παπάγου, 14 Ιουλίου, 9.00 μμ. Εισιτήρια: προπώληση 14 ευ, ταμείο 17 ευ.

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr και:
α) Γραφείο Φεστιβαλ Παπάγου/Χολαργού (Αναστάσεως 90, Παπάγου)
β) Εμπορικό Κέντρο Χολαργού (Περικλέους 56)
γ) Δαναός (Λ. Μεσογείων 230, Χολαργός)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ