Μουσικη

Φεστιβάλ Λυρικός Νότος: Οι εμφανίσεις της ομάδας μουσικού θεάτρου Oper(O)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
omada_opero_band_on_the_run_2.jpg

Oper(O): Στο Φεστιβάλ Λυρικός Νότος με την παράσταση Band οn the Run.

Η δραστήρια ομάδα Oper(O) επιβιβάζεται για δεύτερη χρονιά στο Πολιτιστικό Λεωφορείο του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος για να χαρίσει στο κοινό μια ξεχωριστή παράσταση μουσικού θεάτρου με τίτλο Band οn the Run. H μουσική παράσταση, σε καλλιτεχνική διεύθυνση Εριφίλης Γιαννακοπούλου, σκηνοθεσία Ειρήνης Γεωργαλάκη και μουσική επιμέλεια Φάνη Ζαχόπουλου και Δημήτρη Τάσαινα, δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια πολύχρωμη γιορτή βασισμένη στο μιούζικαλ.

Ραντεβού, λοιπόν, στο Πολιτιστικό Λεωφορείο με την ομάδα Oper(O) στο Πάρκο Φλοίσβου (17 και 19 Ιουνίου, στις 21.00), δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, και στον Χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας στην Καλλιθέα (18 Ιουνίου, στις 21.00). Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Λυρικός Νότος (17-19/6), μια συνδιοργάνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τον Σύνδεσμο Δήμων Νότιας Αττικής – Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Άλιμος. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

«Με μεγάλη χαρά και πολύ γκλίτερ σας καλούμε στο πάρτι μας! Το “Fiammifero” / “Το σπίρτο μας” –ένα φιλαράκι από τα παλιά– επιστρέφει για να μας οδηγήσει με τρυφερότητα, θάρρος, θράσος και χιούμορ σε έναν φανταχτερό χορό, με σκοπό να εναντιωθούμε στα πιο σκοτεινά συναισθήματα της εποχής μας. Με παιχνιδιάρικη διάθεση θα μας παρασύρει σ’ αυτό το αίσθημα ελευθερίας, μοιράσματος και εκτόνωσης που μόνο η μουσική δημιουργεί. Ελάτε να γιορτάσουμε, να ξορκίσουμε το φόβο και να φωνάξουμε ότι “όλα θα πάνε καλά”», σημειώνει η ομάδα μουσικού θεάτρου Oper(O).

Tο «Πολιτιστικό Λεωφορείο» του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος στεγάζεται στο ιστορικό λεωφορείο Scania Vabis της ΟΣΥ Α.Ε., που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στους αθηναϊκούς δρόμους τον Ιούνιο του 1958.

Το Φεστιβάλ Λυρικός Νότος συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Εριφίλη Γιαννακοπούλου

Σκηνοθεσία: Ειρήνη Γεωργαλάκη

Δραματουργία, κείμενα: Κάλλια Γερακιανάκη

Διασκευές, ενορχηστρώσεις: Φάνης Ζαχόπουλος, Δημήτρης Τάσαινας

Σκηνικά: Άρτεμις Φλέσσα

Κοστούμια: Βασιλική Σουρρή

Σχεδιασμός φωτισμού: Βάσια Ατταριάν

Ηχοληψία: Μπράιαν Κουν

Eπί σκηνής: Ειρήνη Γεωργαλάκη (ηθοποιός), Εριφίλη Γιαννακοπούλου (τραγουδίστρια)

Μουσικοί: Φάνης Ζαχόπουλος (κιθάρα, τραγούδι), Δημήτρης Τάσαινας (μπάσο, τραγούδι), Μένιος Γούναρης (πλήκτρα), Γιάννης Παπαδούλης (τύμπανα), Χρήστος Σπηλιόπουλος (τρομπόνι)

eirini_georgalaki_omada_opero_band_on_the_run_5.jpg

omada_opero_band_on_the_run_1.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ