Μουσικη

Eurovision 2022 - Måneskin: Τι ετοιμάζουν οι περσινοί νικητές για τον μεγάλο τελικό

Πολλά υποσχόμενη η εμφάνιση των Måneskin στη σκηνή της Eurovision 2022

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το ροκ συγκρότημα Måneskin κέρδισε πέρυσι στον διαγωνισμό της Eurovision
Οι νικητές της Eurovision 2021, Måneskin © EPA / VICKIE FLORES

Eurovision 2022: Οι Måneskin θα εμφανιστούν στον μεγάλο τελικό το Σάββατο 14 Μαΐου - Τι ετοιμάζουν για τη σκηνή του Τορίνο

Οι Måneskin θα εμφανιστούν στον τελικό της Eurovision 2022, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου στο Τορίνο. Το πολυσυζητημένο συγκρότημα που έφερε τον διαγωνισμό στην Ιταλία ετοιμάζει μία «εντυπωσιακή» -όπως περιγράφεται- εμφάνιση στη σκηνή. 

Ο ιταλικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Rai αποκάλυψε ότι οι Måneskin ετοιμάζονται να ταράξουν τη σκηνή της Eurovision 2022. Το PalaOlimpico θα είναι ο τελευταίος σταθμός τους στη μεγάλη περιοδεία που ξεκίνησαν αμέσως μετά τη νίκη τους στην Eurovision 2021, που πραγματοποιήθηκε στη σκιά του κορωνοϊού. 

Οι Måneskin θα παρουσιάσουν στη σκηνή το νέο τους single, το οποίο θα κυκλοφορήσει την προηγούμενη ημέρα του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, την Παρασκευή 13 Μαΐου.

 

Eurovision 2022: Ποιοι είναι οι Måneskin - Ξεκίνησαν από μπάντα δρόμου

Το ιταλικό συγκρότημα των Måneskin ξεκίνησε την πορεία του τραγουδώντας στην κεντρική οδό Βία Ντελ Κόρσο της Ρώμης, σε αμεσότατη επαφή με το κοινό. Τα μέλη του συγκροτήματος γνωρίζονται από τότε που πήγαιναν στο γυμνάσιο, στην συνοικία της Ρώμης Μοντεβέρντε.

Η μεγάλη αναγνώριση του κοινού ήρθε το 2017, όταν συμμετείχαν και ήρθαν δεύτεροι σε μουσικό, τηλεοπτικό «Τalent Show». Ο πρώτος τους δίσκος, Chosen, γίνεται πλατινένιος, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.

Στη συνέχεια, το συγκρότημα πήρε μέρος σε πολλές εκπομπές της ιταλικής δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης, κυρίως χάρη στη μεγάλη απήχηση που είχε από την πρώτη κιόλας στιγμή στους νέους.

Τα τραγούδια τους Torna a Casa (Γύρνα σπίτι) και o δίσκος Il Ballo della vita (Ο Χορός της ζωής) σημειώνουν επίσης τεράστια επιτυχία. Το 2018 ξεκινούν περιοδεία, η οποία περιλαμβάνει μεγάλες ιταλικές αλλά και ευρωπαϊκές πόλεις. H αναγνώριση και στήριξη του κοινού συνεχίζεται και με τα τραγούδια Vent' anni (Eίκοσι χρόνια) και Le parole lontane (Οι απόμακρες λέξεις).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ