- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H Ashanti απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ
Η καριέρα της Ashanti ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια
H Ashanti απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ: Το ευχαριστώ στους θαυμαστές της και η συγκινητική παρουσία της μητέρας της.
Η Ashanti, Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, σε μία τελετή που μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube με τους Ja Rule και Tichina Arnold στον ρόλο παρουσιαστών.
«Θα έπρεπε να μπεις στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες επειδή είσαι όμορφος άνθρωπος, θα έπρεπε να μπεις στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως όμορφο ανθρώπινο πνεύμα» είπε η Arnold για τη φίλη της. Ο συνεργάτης της, ράπερ και ηθοποιός, Ja Rule, σχολίασε τη μακροχρόνια φιλία του με την Ashanti λέγοντας: «Έχουμε μοιραστεί τόσες πολλές στιγμές μαζί, αλλά αυτή είναι τόσο ξεχωριστή. Η απόκτηση αστεριού στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ είναι σαν την κορυφή της κορυφής».
Η Ashanti ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, τον Θεό, την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές που την οδήγησαν στη Λεωφόρο της Δόξας και δάκρυσε αναφερόμενη στη στήριξη που είχε από τη μητέρα της.
«Το πρώτο ταξίδι της μαμάς μου στο Λος Άντζελες... περπάτησε σε αυτό το τετράγωνο και μπήκε σε ένα κατάστημα με σουβενίρ όταν έκανα το μιξάζ του πρώτου μου άλμπουμ Ashanti» είπε η καλλιτέχνης. «Αγόρασε έναν από τα αστέρια του Χόλιγουντ με πινακίδα και τύπωσε το όνομά μου. Μου είπε: “θα αποκτήσεις ένα από αυτά μια μέρα”» πρόσθεσε.
Στη συνέχεια, η μητέρα της εμφανίστηκε με την ίδια πινακίδα στη σκηνή και αγκάλιασε την κόρη της.
«Είναι τόσο σουρεαλιστικό που έχω ένα από αυτά τα αστέρια στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ για πάντα να το βλέπουν τα παιδιά μου» είπε η τραγουδίστρια.
Η καριέρα της 41χρονης ξεκίνησε με το ομότιτλο άλμπουμ της Ashanti το 2002, το οποίο έγινε αμέσως μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε. Έφτασε στη θέση 1 στα charts Billboard Top 200 και R&B Album και σημείωσε ρεκόρ στο SoundScan ως το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις από οποιαδήποτε πρωτοεμφανιζόμενη γυναίκα καλλιτέχνη. Το επίτευγμα την οδήγησε στα ρεκόρ Γκίνες.
Κέρδισε επίσης Grammy για το Καλύτερο Σύγχρονο R&B Άλμπουμ για το «Ashanti», δύο Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία και το βραβείο Soul Train Aretha Franklin Entertainer of the Year.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ποπ σταρ μιλά ανοιχτά για τη δημοσιότητα, τα social media και την πίεση μετά την τεράστια επιτυχία του «Brat»
Την Κυριακή 21 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού από τις 20:00 έως τις 22:00
Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου, το θρυλικό συγκρότημα προσφέρει μια σπάνια ματιά στα παρασκήνια
Η βασίλισσα της ποπ προσκαλεί τους θαυμαστές της για μια αποκλειστική ακρόαση του πολυαναμενόμενου Confessions II
«Δεν θα σταματήσω ποτέ να δίνω την καρδιά μου και τον εαυτό μου», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Από τη Μαρία Φαραντούρη και τον Νίκο Ξυδάκη έως τη Μαρία Κάλλας και τη σύγχρονη τέχνη
Μεγάλα ονόματα της dance, techno και house σκηνής έρχονται στην Αθήνα
Ελπίζει να δώσουν μερικές «συναυλίες τον επόμενο χρόνο»
Η ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκίνησε με διθυράμβους και την Τετάρτη 24/6 θα είναι ξανά στο Release Athens
«Δεν χάθηκε ποτέ η πίστη μας», δήλωσε ο 64χρονος τραγουδιστής από το Νιου Τζέρσεϊ
Το έργο του Ορέστη Καραμανλή ήταν ένα καθαρά συμμετοχικό έργο που δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί δίχως τον κόσμο
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το «Brat» όχι μόνο δεν έχει χάσει τη λάμψη του, αλλά μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ
Ο νέος κύκλος που ξεκίνησε φέτος στο Φεστιβάλ εστιάζει στη σύγχρονη μουσική ως ολιστική εμπειρία
Το «The Age Of Everything» θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου
Μια ζωή γεμάτη ταξίδια, μουσική και περιπέτειες. Από ένα υπόγειο στο Αμβούργο και την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι την Τζαμάικα και τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά stages
Ο πρωτοπόρος της ελληνικής ροκ, που έφερε τον «ηλεκτρισμό» στα μουσικά πράγματα της χώρας, μιλάει στην ATHENS VOICE
«Ο Γιάννης μου το χάρισε, μαζί με τη φιλία του και τον ευχαριστώ» δήλωσε ο δημοσιογράφος
Με την μεγάλη τους περιοδεία, με τίτλο Celebrating 50 years, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το αφιέρωμα απέδειξε τη διαχρονικότητα των δύο μεγάλων καλλιτεχνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.