Μουσικη

Ο Kanye West τα βάζει με την Billie Eilish χωρίς λόγο

Ισχυρίζεται ότι πρόσβαλλε τον Travis Scott

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κάνιε Γουέστ © EPA/ETIENNE LAURENT
Ο Κάνιε Γουέστ © EPA/ETIENNE LAURENT

Ο Kanye West απειλεί ότι δεν θα εμφανιστεί στο φετινό «Coachella» αν η Billie Eilish δεν ζητήσει συγγνώμη από τον φίλο του Travis Scott.

Ο Kanye West ή Ye αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία ανάρτηση σχετικά με τη στιγμή που η Billie Eilish που διέκοψε μία πρόσφατη συναυλία της για να βοηθήσει μία θαυμάστριά της που αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Eilish «άφησε αιχμές» με αυτόν τον τρόπο προς τον Travis Scott για την τραγωδία στο «Astroworld Festival» τον Νοέμβριο, όπου έχασαν τη ζωή τους δέκα άνθρωποι και τραυματίστηκαν εκατοντάδες άλλοι. Ο  Scott δέχτηκε σφοδρή κριτική για την έλλειψη επαρκών μέτρων ασφαλείας στο φεστιβάλ και για το γεγονός ότι συνέχισε να τραγουδά ενώ το πλήθος βρισκόταν σε πανικό.

«Έλα, Billie σε αγαπάμε», έγραψε ο Ye με κεφαλαία γράμματα. «Σε παρακαλώ ζήτα συγγνώμη από τον Trav και τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους. Κανείς δεν ήθελε να συμβεί αυτό. Ο Trav δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε όταν βρισκόταν στη σκηνή και πληγώθηκε πολύ από αυτό που συνέβη και ναι, ο Trav θα είναι μαζί μου στο “Coachella”, αλλά τώρα θέλω η Billie να ζητήσει συγγνώμη πριν εμφανιστώ», συνέχισε.

Η Billie Eilish απάντησε στην ανάρτηση του Kanye West και έγραψε στην ενότητα των σχολίων: «Κυριολεκτικά ποτέ δεν είπα τίποτα για τον Travis. Απλά βοηθούσα μία θαυμάστρια».

Τον Ιανουάριο, ανακοινώθηκε ότι επικεφαλής του «Coachella» για το 2022 θα είναι ο Kanye West, η Billie Eilish και ο Harry Styles, με τους Swedish House Mafia να επιστρέφουν επίσης στο φεστιβάλ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ