Οι Foo Fighters ετοιμάζουν εικονική συναυλία στο Metaverse
Θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου
Οι Foo Fighters έχουν διχάσει τους θαυμαστές τους μετά την ανακοίνωση ότι ετοιμάζουν εικονική συναυλία στο Metaverse.
Εικονική συναυλία στο Metaverse ετοιμάζουν οι Foo Fighters όπως ανακοίνωσαν στους θαυμαστές τους.
Το συγκρότημα που ιδρύθηκε από τον πρώην ντράμερ των Nirvana, Ντέιβ Γκρολ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δώσει δωρεάν συναυλία σε συνεργασία με το Meta (πρώην Facebook), το οποίο θα τη μεταδώσει μέσω streaming.
Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν μια τελείως καθηλωτική εμπειρία VR 180 μοιρών στο Meta, το rebrand του Facebook ως πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας, την ερχόμενη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.
Ο αρχηγός του συγκροτήματος, Ντέιβ Γκρολ είπε επίσης ότι το γκρουπ θα ερμηνεύσει πρώτη φορά ζωντανά ένα από τα τραγούδια του.
«Οι Foo Fighters αγαπούν την πρόκληση - από το να εμφανίζονται στις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο και τα πιο μικροσκοπικά κλαμπ έως το να γυρίζουν ταινίες και μίνι σειρές» αναφέρει ο Ντέιβ Γκρολ σε δήλωσή του.
Η συναυλία που θα σκηνοθετήσει ο Μαρκ Ρόμανεκ, ο οποίος έχει προηγουμένως συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως οι Coldplay, Jay-Z και Taylor Swift περιγράφεται ως μια «σουρεαλιστική σύγκλιση φυσικών, φανταστικών οπτικών στοιχείων».
«Τα έχουμε κάνει σχεδόν όλα. Αλλά ποτέ δεν συνεργαστήκαμε με τον Μαρκ Ρόμανεκ σε μια εννοιολογική σειρά τραγουδιών (συμπεριλαμβανομένου ενός που θα ερμηνευθεί ζωντανά για πρώτη φορά σε ένα παγκόσμιο κοινό» ανέφερε ο Γκρολ.
Όμως δεν αντέδρασαν με ενθουσιασμό όλοι οι θαυμαστές του συγκροτήματος. Κάποιοι έκαναν λόγο για «απολύτως περιττή κίνηση».
«Ναι, τους λατρεύω, αλλά δεν μπορώ να αντέξω τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ που θέλει να κυριαρχήσει. Δεν πίστευα ότι θα ξεπουλιούνταν έτσι» έγραψε ένας απογοητευμένος θαυμαστής.
«Δεν με ενδιαφέρει πόσοι άνθρωποι θα μπουν να παρακολουθήσουν. Είναι χάσιμο χρόνου» έγραψε άλλος θαυμαστής.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τον Φραντσέσκο Πιεμοντέζι στον Λούκας Στέρνατ και το πιανιστικό σύνολο Piandemonium
Ένα τραγούδι για το σώμα και την ανάγκη απελευθέρωσης
Πρωτότυπες ζωντανές συναντήσεις όπου οι καλλιτέχνες μιλούν ανοιχτά και η μουσική γίνεται σχέση
Και κάνει ρεκόρ τηλεθέασης
Ο μουσικός διασκευάζει το κλασικό πλέον «Driver's License»
Στις 16 Μαΐου 2026 ο Μεγάλος Τελικός στη Βιέννη της Αυστρίας
Το κορυφαίο οικονομικό Μέσο ανησυχεί για τις επιθέσεις στο ανδρικό φύλο, μετά μουσικής
Μια διαχρονική φιγούρα της ψυχεδελικής ροκ και η ιστορική του εμφάνιση στο Woodstock
Αναδρομή στα επιτεύγματα μιας μοναδικής καριέρας - Οι σταθμοί της καλλιτεχνικής διαδρομής του
Το νέο αίμα του πανκ ροκ πλαισιώνει το παλιό στην Πλατεία Νερού
Το μουσικό της ταξίδι από τις γειτονιές της Αθήνας στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης κατακτώντας το ελληνικό και διεθνές κοινό
Τα live ραντεβού της νέας χρονιάς που δεν θες να δεις μόνο σε stories
Μιλήσαμε με τη mezzo-soprano με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η 8η Ιανουαρίου και οι μουσικοί θρύλοι που γεννήθηκαν σαν σήμερα
Ψηφίστε και αναδείξτε και τους νικητές: Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο τέλος του Ιανουαρίου 2026
Το εκρηκτικό supergroup που λατρεύει ο Iggy Pop προσγειώνεται στις 9 Ιανουαρίου στο Soul SKG
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, όμως, δεν είναι τεχνικό
Ο Εθνικός Τελικός θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο
Απόψε, Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.