Μουσικη

Το «κατηγορώ» της Σινέντ Ο' Κόνορ για τον θάνατο του γιου της

Ποιους κατηγορεί η τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Sinead O Conor σε συναυλία
H Sinead O Conor σε συναυλία © EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Η Σινέντ Ο' Κόνορ κατηγορεί το ιρλανδικό κράτος και την υπηρεσία Tusla για τον θάνατο του γιου της. Η είδηση ότι αυτοκτόνησε ο 17χρονος Shane.

Η είδηση ότι ο 17χρονος γιος της Σινέντ Ο' Κόνορ αυτοκτόνησε προκάλεσε θλίψη στους θαυμαστές της τραγουδίστριας. Σε νέες αναρτήσεις της στο Twitter η Sinead O' Connor εξαπολύει τα πυρά της κατά του ιρλανδικού κράτους.

Ο Shane είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη, όταν έφυγε από το νοσοκομείο Tallaght στο Δουβλίνο, όπου βρισκόταν υπό την παρακολούθηση των γιατρών, καθώς είχε εμφανίσει αυτοκτονικές τάσεις.

Η Σινέντ Ο' Κόνορ ανακοίνωσε το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 στο Twitter ότι ο γιος της αυτοκτόνησε. «Ο όμορφος γιος μου, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να δώσει τέλος στον επίγειο αγώνα του σήμερα και τώρα είναι με τον Θεό. Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ' αγαπώ τόσο πολύ. Παρακαλώ αναπαύσου εν ειρήνη» έγραψε η τραγουδίστρια.

Γιατί η Σινέντ Ο' Κόνορ κατηγορεί το ιρλανδικό κράτος για την αυτοκτονία του γιου της

Σε νέα tweets η Σινέντ Ο' Κόνορ εξαπολύει επίθεση κατά του HSE (ιρλανδική υπηρεσία υγείας) και του Tusla, της υπηρεσίας παιδιών και οικογένειας. Η τραγουδίστρια βάζει στο στόχαστρο και το ιρλανδικό κράτος.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, 26 ώρες μετά τον θάνατο του γιου της δεν είχε καμία επαφή από την Tusla. «Έχω πλέον αναγνωρίσει επίσημα τα λείψανα του γιου μου, Shane. Είθε ο Θεός να συγχωρήσει το ιρλανδικό κράτος γιατί εγώ δεν θα το κάνω ποτέ» έγραψε στο Twitter η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια κατηγορεί την Tusla ότι ήθελε να συζητήσει μαζί της για ένα Δελτίο Τύπου «χωρίς αμφιβολία, επιθυμώντας να συμμετάσχω στις προσπάθειές τους να κάνουν τον θάνατο του παιδιού μου να φαίνεται ότι δεν έγινε στα χέρια του ιρλανδικού κράτους». Και καταλήγει: «Δεν θα τους συγχωρέσω ποτέ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ