Μουσικη

«Δηκτικό» σχόλιο του Πολ Μακάρτνεϊ για τους Rolling Stones

«Είναι μια blues cover μπάντα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ σχολιάζει τους Rolling Stones: «Είναι μια blues cover μπάντα»
Πολ ΜακΚάρτνεϊ / © EPA/SEBASTIAO MOREIRA

Το θρυλικό μέλος των Beatles Πολ Μακάρτνεϊ σχολίασε τη μουσική των Rolling Stones.

To θρυλικό «σκαθάρι» Πολ Μακάρτνεϊ χαρακτήρισε τους Rolling Stones ως μια «blues cover μπάντα», υποστηρίζοντας ότι οι Beatles ήταν εμμέσως πλην σαφώς «καλύτεροι». 

Μιλώντας για τη μουσική κληρονομιά των Beatles σε συνέντευξή του στο περιοδικό New Yorker, σχολίασε την μουσική πορεία των Rolling Stones «Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το πω, όμως νομίζω ότι οι Stones είναι μια blues cover μπάντα» ανέφερε ο McCartney. «Νομίζω ότι το δικό μας εύρος ήταν μεγαλύτερο από το δικό τους» συμπλήρωσε.

Ο Μακάρτνεϊ είχε κάνει παρόμοια σχόλια για τους Stones και πριν από 18 μήνες, μιλώντας με τον Howard Stern στο Sirius XM: «Οι ρίζες τους βρίσκονται στα blues. Όταν γράφουν πράγματα, όλα αυτά συνδέονται με τα blues. Οι Beatles είχαν περισσότερες επιρροές. Υπάρχουν πολλές διαφορές και αγαπώ πολύ τους Stones, όμως οι Beatles ήταν καλύτεροι» είχε αναφέρει τότε.

Ο Μικ Τζάγκερ είχε απαντήσει σε podcast της Apple Music, λέγοντας «Δεν υπάρχει κάποιος διαγωνισμός. Η μία μπάντα είναι εξαιρετικά τυχερή ώστε να παίζει ακόμα σε στάδια, ενώ η άλλη δεν είχε προλάβει αυτού του είδους την επιχείρηση».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ