Μουσικη

Whereswilder: Το ψυχεδελικό κουαρτέτο στο ΚΠΙΣΝ και το Parklife

Το συγκρότημα θα παρουσιάσει τραγούδια από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ αλλά και τους προηγούμενους δίσκους

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Whereswilder στο Parkilife του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Οι Whereswilder στο Parkilife του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Whereswilder: Το ψυχεδελικό κουαρτέτο έρχεται για ένα live στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ στις 2/9, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Parklife

Δημιουργήθηκε το 2013 στην Αθήνα και από τότε ξεχωρίζει για τον συνδυασμό ψυχεδελικών ήχων με στοιχεία και από άλλα μουσικά είδη. Μετά την κυκλοφορία δύο άλμπουμ και εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ, το ψυχεδελικό κουαρτέτο Whereswilder επιστρέφει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Το συγκρότημα θα παίξει live την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00 στα Πανοραμικά Σκαλιά, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Parklife.

Whereswilder - Helping Hand (Official Video)

Οι Whereswilder είναι οι Γιάννης Ράλλης (φωνή, κιθάρα), Βασίλης Νισσόπουλος (φωνή, μπάσο), Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα) και Μανώλης Γιαννίκιος (ντραμς). Το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο «Yearling» κυκλοφόρησε στα τέλη του 2014 και στο διάστημα μετά την κυκλοφορία εμφανίστηκαν σε μεγάλες μουσικές διοργανώσεις όπως οι Rockwave Festival, Release Festival, Ziria Festival, Fuzztastic Planet και New Long Fest. Το 2017, κυκλοφόρησε η δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο Hotshot, ενώ μέσα στο 2020 το τραγούδι «Helping Hand» απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια, καθώς εκφράζει τα συναισθήματά μας κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.

Μετά την εμφάνιση με τους Planet of Zeus το 2018 και το 2020 στο πλαίσιο του διήμερου φεστιβάλ Music Escapades: In Orbit, η μπάντα ανεβαίνει στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ για μια συναυλία με νέο-ψυχεδελικούς ήχους και παλιάς κοπής μελωδίες από ένα ευρύ ροκ φάσμα. Σε ένα stripped down setlist ειδικά διαμορφωμένο για τη συναυλία, η αθηναϊκή μπάντα θα παρουσιάσει τραγούδια από τον επερχόμενο τρίτο της δίσκο, που είναι φτιαγμένος, όπως λένε και οι ίδιοι, με τη λογική «all killer-no filler», μαζί με αγαπημένα τραγούδια από τα προηγούμενα άλμπουμ.


Info: Whereswilder. Parklife στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εισιτήρια (μειωμένο €5). Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ ή τηλεφωνικά στο 210 7234567. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα και τις σελίδες στα social media @SNFCC. Η συναυλία εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας την οικονομική του βιωσιμότητα. Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
2/9/2021, Πανοραμικά Σκαλιά, 21
:00

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ