Μουσικη

Ο Στέλιος Κερασίδης και το βαλς της Αναγέννησης στo Ραμνούντα

Δείτε πρώτοι το συγκινητικό βίντεο. Ένα παιδί μας στέλνει μήνυμα για μια νέα οικολογική συνείδηση μετά την πανδημία.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Stelios Kerasidis | Renaissance Waltz (το βαλς της Αναγέννησης)

Στέλιος Κερασίδης: Το βίντεο με τη νέα σύνθεση «Το βαλς της Αναγέννησης» (Renaissance Waltz) του μικρού πιανίστα, στα ερείπια του Ραμνούντα, για το περιβάλλον

Βαδίζοντας ανάμεσα στα ερείπια του αρχαίου οικισμού του 6ου πΧ αιώνα, του Ραμνούντα, ενός από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας, ο μικρός Έλληνας Μοτσαρτ Στέλιος Κερασίδης μας παρουσιάζει τη νέα του σύνθεση, «Το βαλς της Αναγέννησης».

Ο Στέλιος Κερασίδης παίζει «Το βαλς της Αναγέννησης» στον Ραμνούντα

Παίζοντας κρυφτό και κυνηγητό ανάμεσα στα αρχαία χαλάσματα ο Στέλιος, γεμάτος ενέργεια και παιδικότητα, στέλνει ένα μήνυμα αφύπνισης, οικολογικού προβληματισμού αλλά και αισιοδοξίας σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία για την ανθρωπότητα που δοκιμάστηκε από την πανδημία.

Ο Στέλιος Κερασίδης παίζει «Το βαλς της Αναγέννησης» στον Ραμνούντα

«Είναι μαγικά εκεί στα αρχαία χαλάσματα! Αποκλείεται να με βρείτε αν κρυφτώ εδώ, χαχα. Θα με ψάχνετε για μέρες!» έλεγε ο Στέλιος χαμογελώντας στη διάρκεια των γυρισμάτων στον Ραμνούντα. «Το πιο τέλειο από όλα όμως είναι ότι τα παιδιά κατάφεραν και ανέβασαν το πιάνο στον γκρεμό, πάνω από τη θάλασσα! Είναι σαν όνειρο να παίζεις τη μουσική σου σε τέτοιο μαγικό μέρος… Σχεδόν δεν το πίστευα!» αναφωνεί ο Στέλιος ενθουσιασμένος.

Σε αυτό το επιβλητικό τοπίο, τα αρχαία μνημεία, η θάλασσα και οι συγκινητικές νότες ενός παιδιού καταφέρνουν να κάνουν αισθητό το μήνυμα για μια νέα οικολογική συνείδηση μετά την πανδημία.

Ο Στέλιος Κερασίδης παίζει «Το βαλς της Αναγέννησης» στον Ραμνούντα

Η δράση αυτή είναι μια συμπαραγωγή της κοινωφελούς επιχείρησης ΚΕΔΜΑ του Δήμου Μαραθώνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και του ΕΟΑΝ Εταιρία Ανακύκλωσης με τον Στέλιο ιδανικό πρεσβευτή ενός ελπιδοφόρου μηνύματος για έναν καλύτερο κόσμο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ