Μουσικη

Eurovision 2021: Οι Maneskin θα κάνουν τεστ ανίχνευσης ουσιών

Το μήνυμά τους στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Maneskin
Maneskin © EPA/Sander Koning / POOL

Eurovision 2021: Το συγκρότημα των Maneskin θα υποβληθεί σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ιταλία.

Το συγκρότημα των Maneskin, νικητής του φετινού μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, θα υποβληθεί σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ιταλία, όπως μετέδωσε η δημόσια ιταλική τηλεόραση της Rai.

Με αυτό τον τρόπο οι τέσσερις καλλιτέχνες, σε συνεννόηση με την EBU, θέλουν να απαντήσουν οριστικά σε όσους, χθες βράδυ, ανέφεραν ότι ο «φρόντμαν» του συγκροτήματος, Νταμιάνο, μπορεί να έκανε χρήση ναρκωτικών κατά την διάρκεια της διαδικασίας της ψηφοφορίας.

«Δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, δεν παίρνω ναρκωτικά. Έσκυψα πάνω στο τραπέζι μόνον επειδή είχε σπάσει ένα ποτήρι», δήλωσε αργά χθες βράδυ ο Ιταλός ροκ τραγουδιστής.

Suarez cries on pitch, and Jamie Carragher slates Liverpool's defence

Εκτός από τη συγκεκριμένη απάντηση στη συνέντευξη Τύπου, οι Maneskin τοποθετήθηκαν για το θέμα και μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram.

«Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

eurovision_1.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ