Μουσικη

Gosha, πώς σου ήρθε να παίξεις ένα live set στη Λίμνη Δόξα;

«Μετά από τόσο καιρό που είχα να παίξω, θα μπορούσα να συνεχίσω για άλλες 10 ώρες!»

img_0163.jpg
Αθηνά Κλήμη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dj Gosha

Ο Gosha μιλάει για το live set που έπαιξε στη Λίμνη Δόξα, τη hip hop και την techno μουσική, το lockdown και τα σχέδιά του για ένα εβδομαδιαίο event στην Αθήνα.

Οι περισσότεροι τον ξέρουν ως Gosha, αλλά τον λένε Μιχάλη. Λατρεύει την πίτσα και το box και ιδανικά θα ήθελε να τα κάνει ταυτόχρονα. Του αρέσει να ταξιδεύει και να εξερευνά νέα μέρη, ακόμα και αν είναι στοιχειωμένα. Έχει παίξει στα μεγαλύτερα club της Ελλάδας αλλά και σε μερικά του εξωτερικού και αγαπάει την εξέλιξη. Τα club δεν είναι ανοιχτά γι’ αυτό τον βρήκαμε να παίζει live set στη Λίμνη Δόξα και μας μίλησε για μουσική εν μέσω lockdown και όχι μόνο.

Gosha from Crystal Lake  - Tuesday the 13th

Μπαίνω Youtube και βλέπω live set στη Λίμνη Δόξα. Θα σε ρωτήσω ευθέως: Πώς σου ήρθε;
Παλιότερα είχαμε μείνει ένα ΣΚ με τροχόσπιτο μπροστά στη λίμνη με φίλους είχαμε περάσει super και είπα να το επαναλάβουμε και να το συνδυάσουμε με το live. Τι καλύτερο;

Τα γυρίσματα πώς ήταν; Θα το ξαναέκανες; Έπαιζες 1:30 ώρα non stop, δεν το λες και λίγο.
Θα το ξαναέκανα και θα το ξανακάνω εννοείται. Αρκετή ταλαιπωρία με τα γυρίσματα πολλές αναποδιές ακόμη και βροχή μισή ώρα πριν το Live αλλά αφού το αποτέλεσμα ήταν όπως περίμενα δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετά από τόσο καιρό που είχα να παίξω, θα μπορούσα να συνεχίσω για άλλες 10 ώρες!

Next location που θα ήθελες να παίξεις μουσική;
Επόμενο location ίσως κάνω κάτι στη Ρόδο το καλοκαίρι, έχει αρκετά όμορφα μέρη. Στο κάστρο, στην Παλιά Πόλη ιδανικά!

Η εστίαση μέχρι πρόσφατα ήταν κλειστή και εσύ είσαι ένα άτομο που ζεις σε αυτήν, παίζεις μουσική και συναναστρεφόσουν συνεχώς με κόσμο; Πώς το βίωσες; Τι σου έλειψε περισσότερο;
Η αλήθεια είναι ότι μου ήταν αρκετά δύσκολο. Όπως και σε όλους φαντάζομαι. Μου λείπει η επαφή με τον κόσμο η ανταλλαγή συναισθημάτων και οι συναντήσεις με φίλους στο club. Επίσης βαρέθηκα να ξυπνάω καθημερινά από τις 8 το πρωί. Το παλιό μου ωράριο έχω ξεχάσει πώς είναι.

Θα μας δόσεις ένα hint για το τι άλλο ετοιμάζεις;
Ετοιμάζω ένα εβδομαδιαίο event στην Αθήνα από Οκτώβρη, το οποίο θεωρώ θα είναι αρκετά ενδιαφέρον για τους λάτρεις της techno μουσικής.

Αποφάσισες να κάνεις μια στροφή από hip-hop στην techno μουσική, μεγάλη αλλαγή. Θα συνεχίσεις με techno ή υπάρχει περίπτωση να επιστρέψεις στη hip hop σκηνή;
Ήταν μια μεγάλη απόφαση για μένα, με τεράστιο ρίσκο, και πολύ σημαντική για το μέλλον και τη καριέρα μου. Ακούω από μικρός techno και θεωρώ πως αυτή η μουσική μου ταιριάζει περισσότερο και είναι πιο κοντά στη δική μου αισθητική. Ζητάω μια τεράστια συγγνώμη στους fans που ακούνε hip hop και θα φροντίσω αυτός που θα πάρει τη θέση μου στο Chicago να είναι εξίσου καλός. Όσο για το αν θα ξαναγυρνούσα στη hip hop σκηνή, η απάντηση είναι ΟΧΙ. Μου αρέσει όταν κάνω κάτι να το τελειώνω. Τα πισωγυρίσματα δεν κάνουν καλό.

Η μουσική ενώνει και εμείς περιμένουμε να ενωθούμε όλοι μαζί ξανά με όμορφους ήχους. Μέχρι τότε ας ακούμε το live set στη Λίμνη Δόξα και ας σκεφτόμαστε τα πιο όμορφα μέρη.


Βρείτε τον Gosha στο spotify, το facebook, το instagram και το youtube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ