Μουσικη

Eurovision 2021 - Στεφανία: Η «εκρηκτική» εμφάνισή της στη σκηνή

Τι αποκάλυψε η Λυμπερακάκη - Πότε ερμηνεύει το «Last Dance»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στεφανία Λυμπερακάκη - Με το «Last Dance» εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision 2021
Στεφανία Λυμπερακάκη - Με το «Last Dance» εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision 2021 @stefania_/Instagram

Στη Eurovision 2021 η Στεφανία Λυμπερακάκη ανεβαίνει στη σκηνή με μπόλικη ενέργεια, ακολουθώντας βήμα βήμα τη χορογραφία που ετοίμασε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη Eurovision 2021. Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision διεξάγεται με θεατές και περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται σταδιακά στην πόλη Ρότερνταμ στην Ολλανδία. Την Ελλάδα εκπροσωπεί η Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Last Dance».

Ο πρώτος ημιτελικός είναι την Τρίτη 18 Μαΐου, ο δεύτερος την Πέμπτη 20 Μαΐου (σ.σ. τραγουδά η Στεφανία, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα) και ο μεγάλος τελικός στις 22 Μαΐου 2021.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Eurovisionworld, η Στεφανία αποκάλυψε πως ξέσπασε σε κλάματα πέρυσι όταν ανακοινώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η Eurovision λόγω της πανδημίας κορωνοϊού. «Μου ράγισε την καρδιά. Αλλά μια εβδομάδα αργότερα μου είπαν πως θα είμαι πίσω στη Eurovision με την Ελλάδα» σημείωσε.

 

Στεφανία Λυμπερακάκη - Πώς θα εμφανιστεί στη Eurovision 2021 - Η χορογραφία

Η Στεφανία έδωσε μια μικρή «γεύση» από το πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision 2021.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τη χορογραφία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το «Last Dance» με ψηλοτάκουνα και συνοδεία χορευτών.

«Θα χορεύουμε και θα δεις μια εντελώς διαφορετική Στεφανία. Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα με σκοτώσει αν πω περισσότερα, οπότε πρέπει να το "ράψω"» σημείωσε. Πάνω στη σκηνή στο Ρότερνταμ στην Ολλανδία, τη Στεφανία Λυμπερακάκη θα συνοδεύουν τέσσερις χορευτές.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

 

Κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στα ψηλοτάκουνα, τόνισε: «Πρέπει να έχεις τους ώμους χαμηλά, το κεφάλι ψηλά. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά νιώθω τόσο ώριμη όταν τα φοράω».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Eurovision 2021 - Στοιχήματα: Τι δίνουν οι μπουκ για τη Στεφανία και το «Last Dance»

Πριν από δύο εβδομάδες η Στεφανία και το «Last Dance» πλασαρίστηκαν στην πρώτη 10άδα του τελικού, σύμφωνα με τα στοιχήματα.

Πλέον, το ελληνικό τραγούδι βρίσκεται στην 14η θέση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ