Μουσικη

AC/DC: Ο Μπράιαν Τζόνσον κυκλοφορεί νέα αυτοβιογραφία

«Έγινα από το παιδί για τις αγγαρείες ένας rock n’ roll τραγουδιστής και τώρα θα γράψω ένα βιβλίο γι΄αυτό»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπράιαν Τζόνσον των AC/DC ετοιμάζει την νέα του αυτοβιογραφία
© JOEL CARRETT / EPA

Ο frontman των AC/DC Μπράιαν Τζόνσον, ετοιμάζει την νέα του αυτοβιογραφία στις 26 Οκτωβρίου.

Είναι γεγονός. Ο frontman του διάσημου συγκροτήματος AC/DC, Μπράιαν Τζόνσον ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την νέα του αυτοβιογραφία του με τίτλο «The life of Brian». 


Ο ίδιος μέσω μίας ανάρτησης του στο Twitter ανακοίνωσε το επερχόμενο βιβλίο του για τις 26 Οκτωβρίου. Φυσικά, ξέροντας και την προσωπικότητά του, δεν αρκέστηκε μόνο στην ημερομηνία  αλλά συμπλήρωσε με στόμφο: «Είχα μερικές μεγάλες νύχτες και μερικές τρομερές νύχτες, κακές μέρες και πολλές καλές. Έγινα από το παιδί για τις αγγαρείες ένας rock n’ roll τραγουδιστής και τώρα θα γράψω ένα βιβλίο γι΄αυτό».

Ήδη για τους περισσότερους το βιβλίο «The life of Brian» αναμένεται να είναι μία διαδρομή γεμάτη ενδιαφέρον, διασκεδαστικές ιστορίες των παρασκηνίων και φυσικά rock n’ roll. Πώς θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά όταν πρόκεται για την αυτοβιογραφία μιας από τις πιο iconic φιγούρες της παγκόσμιας κλασσικής ροκ σκηνής. Θα καταγράφεται σε αυτό όλη η διαδρομή του Τζόνσον. Από τα αθώα παιδικά χρόνια τα οποία πέρασε στο Ντάνστον της Βρετανίας μέχρι την απολύτη καταξίωση.

Η σύνοψη προετοιμάζει τον αναγνώστη για το τι θα διαβάσει. «Πρόκειται για το ταξίδι ενός φιλόδοξου καλλιτέχνη να κατακτήσει τα όνειρα του προσπαθώντας να κάνει επιτυχία με διάφορες μπάντες για τουλάχιστον μία δεκαετία, όπως οι Top of the Tops με τους οποίους έκανε τουρ σε ολόκληρη την Αυστραλία».

Έπειτα ο Τζόνσον προσκλήθηκε στο Λονδίνο για να συμμετέχει σε μία οντισιόν που αποτελούσε μία από τις πιο hot ειδήσεις της ροκ σκηνής. Το διάσημο συγκρότημα AC/DC προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια του από τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή Μπον Σκοτ, ηχογραφώντας τον δίσκο «Back in Black» Όπως λένε σε αυτές τις περιπτώσεις, the rest is history, με τον δίσκο να γίνεται μία από τις μεγαλυτερες εμπορικές επιτυχίες όλων των εποχών. Το συγκρότημα ταξίδεψε τον κόσμο διαφημίζοντας τον δίσκο και ο Τζόνσον καθιερώθηκε στις συνειδήσεις του κόσμου ώς ένας πρωτοκλασσάτος τραγουδιστής του είδους.

Από την περίληψη γίνεται αντιληπτό ότι δεν θα εμπεριέχονται μόνο οι καλές στιγμές αλλά και οι άσχημες. «Η ιστορία παίρνει διαφορετική τροπή από αυτή που φανταζόμασταν, όταν το 2016 ο Τζόνσον θα χάσει ένα μέρος της ακοής του και θα αναγκαστεί να αφήσει την μπάντα μέχρι την θριαμβευτική επιστροφή του και το άλμπουμ "Power up"» κάνει αυτό το συγκεκρίμενο μέρος της αυτοβιογραφίας  ένα από εκείνα που θα τραβήξουν αβίαστα το ενδιαφέρον του κόσμου.

Η σύνοψη κλείνει με μία σκιαγράφηση της προσωπικότητας του Τζόνσον η οποία αρκείται στο να τον περιγράψει ως έναν άνθρωπο που «πάταγε πάντα σταθερά στο έδαφος και δεν ξέχασε τις ρίζες του ακόμα και αφού ένιωσε στο πετσί του όλη αυτή την επεισοδιακή καθημερινότητα».

Από αυτά είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως η αυτοβιογραφία του frontman των AC/DC αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, όχι μόνο από τους ακόλουθους του συγκεκριμένου είδους αλλά και από αυτούς που δεν έχουν τόσο στενή σχέση με αυτό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ