Μουσικη

Νόμος της Ζούγκλας: Το νέο EP των Citizen Jim

Πέντε καινούργια τραγούδια από το μουσικό σχήμα με τον πρωτότυπο ήχο

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Citizen Jim κατά τη διάρκεια ενός live show
Citizen Jim

Citizen Jim: Η μπάντα επιστρέφει με νέο EP, το «Νόμος της Ζούγκλας»

Συστήθηκε στο κοινό ως Citizen Jim με το EP «Winners of Losers» που κυκλοφόρησε το 2017, ένα πρότζεκτ που συνθέτει πολλά μουσικά είδη: από ροκ και ραπ, μέχρι funk και άλλους πρωτότυπους συνδυασμούς. Τα επόμενα χρόνια, η πορεία στη μουσική σκηνή με την μπάντα The Spicy Combos συνεχίστηκε με την σύνθεση περισσότερων τραγουδιών στα οποία πειραματίζονται ως προς το ύφος και το αποτέλεσμα φυσικά τους έκανε να δημιουργήσουν το δικό τους στιλ.

Citizen Jim - Λούτρινα Κορμιά

Παρόλο που οι επιρροές από καλλιτέχνες όπως οι Rage Against the Machine, Frank Zappa και Primus είναι εμφανείς στη μουσική τους, οι ίδιοι κατάφεραν να δημιουργήσουν το δικό τους στιλ. Το 2018, κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Trashotomy» και το 2019 το «Ξώφαλτσες Πινελιές Ανώμαλης Πλοκής», έναν δίσκο με -κατά βάση- ροκ κομμάτια που όμως παντρεύουν κι άλλα είδη όπως είναι η ηλεκτρονική μουσική, το λαϊκό τραγούδι και η ρέγκε.

Ξώφαλτσες Πινελιές Ανώμαλης Πλοκής

Τώρα, οι Citizen Jim -όπως αποκαλείται το μουσικό σχήμα- επιστρέφουν στα μουσικά δρώμενα με νέο EP που ονομάζεται «Νόμος της Ζούγκλας». Η καινούργια δουλειά περιέχει πέντε κομμάτια και η μπάντα παραμένει πιστή στο είδος για το οποίο αγαπήθηκε από τους θαυμαστές. Εκτός όμως από αυτό, τον Δεκέμβριο κυκλοφόρησε το δεύτερο της βιντεοκλίπ με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Σιρόπι».

Citizen Jim - Χριστουγεννιάτικο Σιρόπι (Official Video)

Citizen Jim - Ζωή Χωρίς Γεύση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ