Μουσικη

Νίκος Πορτοκάλογλου & Ρένα Μόρφη: Ένα Νέο Καλό - Το βιντεοκλίπ

Το αγαπημένο τραγούδι παρέα με την μπάντα από το «Μουσικό Κουτί»

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρένα Μόρφη, Νίκος Πορτοκάλογλου

Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ένα Νέο Καλό» που ερμηνεύουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη με τη συμμετοχή της μπάντας από το «Μουσικό Κουτί».

Ανοίγουν κάθε Τετάρτη στην ΕΡΤ το «Μουσικό Κουτί», μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκπομπές των τελευταίων ετών στην ελληνική τηλεόραση. Κάπου ανάμεσα σε μελωδίες, πρόβες, παρτιτούρες και αγαπημένους καλεσμένους, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, μαζί με την μπάντα του «Μουσικού Κουτιού» οπτικοποίησαν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Περικλή Βούρθη, το τραγούδι «Ένα Νέο Καλό» που ηχογράφησαν το 2020.

Ρένα Μόρφη, Νίκος Πορτοκάλογλου στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής «Μουσικό Κουτί»
Ρένα Μόρφη, Νίκος Πορτοκάλογλου στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής «Μουσικό Κουτί»

«Κλεισμένος κι εγώ στο σπίτι, όπως όλοι μας στην περίοδο της καραντίνας, επιδόθηκα μετά μανίας στην μόνη θεραπευτική διαδικασία που ξέρω: να γράφω στίχους και μουσική, να παίζω κιθάρα και να τραγουδάω. Μέσα σε μια χρονιά γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις και κακά νέα, σας στέλνω ένα νέο τραγούδι που γεννήθηκε από την ανάγκη να βρω το αντίδοτο» είχε σχολιάσει για την κυκλοφορία του τραγουδιού «Ένα Νέο Καλό» ο Νίκος Πορτοκάλογλου τον περασμένο Νοέμβριο.

Με τον Γιάννη Δίσκο στα πλήκτρα, τον Δημήτρη Καζάνη στο πιάνο, τον Λάμπη Κουντουρογιάννη στην κιθάρα, τον Θανάση Τσακιράκη στα τύμπανα, τον Βύρωνα Τσουράπη στο μπάσο και τον Στέλιο Φραγκούς στο μπουζούκι, η μπάντα από το «Μουσικό Κουτί» συνοδεύει τις φωνές του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη. Δείτε το jam που έγινε βιντεοκλίπ, παρακάτω:

Νίκος Πορτοκάλογλου - Ρένα Μόρφη - Ένα Νέο Καλό - Official Music Video

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ