Μουσικη

IOTA PHI: Η Ilia Darlin παρουσιάζει το «Wolves Mate For Life»

Το νέο τραγούδι από το άλμπουμ «Homo Pauperis»

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Iota Phi, Ilia Darlin

Δείτε το visualizer clip για το τραγούδι «Wolves Mate For Life» της IOTA PHI – Η Ilia Darlin εξηγεί στην ATHENS VOICE την έμπνευση πίσω από τη δημιουργία του

Από τις πρώτες εμφανίσεις της, ως frontwoman των Stiletto Scag, το 2008, μέχρι εκείνες στα θρυλικά υπόγεια πάρτι των Amateur Boyz και τη συμμετοχή στην ταινία «Art Therapy» του Νίκου Περάκη, η Ilia Darlin ξεκίνησε ένα μεγάλο και ενδιαφέρον pop ταξίδι σε μια εποχή που στην Ελλάδα κυριαρχούσαν τα πλαστικά beats: η electropop επιτυχία «Hit Me» το 2012 ακούστηκε σε δεκάδες χώρες του κόσμου, το πρόσφατο παρελθόν τη βρήκε ως IOTA PHI, να εμφανίζεται στο διεθνές φεστιβάλ του Βερολίνου Pop-Kultur, να αναφέρεται στα Musik Express Magazine, Spiegel και spins στο Radio 1 Berlin, και να που επιλέγεται ανάμεσα σε χιλιάδες καλλιτέχνες στο pool του INES FESTIVAL για το 2021 και 2022, ενός πανευρωπαϊκού δικτύου προβολής, στήριξης και ανταλλαγής καλλιτεχνών.

Το σινγκλ «Wolves Mate For Life» από το επερχόμενο άλμπουμ «Homo Pauperis» που θα κυκλοφορήσει το 2021, είναι το πρώτο που υπογράφει και ως παραγωγός, με την βοήθεια του Μιχάλη Δέλτα (Στέρεο Νόβα).

Ένα ηλεκτρονικό ατμοσφαιρικό, αλλά και δυναμικό κομμάτι, με αναλογικούς ήχους synthesizer και έντονη παρουσία εγχόρδων. Και με ένα visualizer clip να συνοδεύει την κυκλοφορία του, σε βυθίζει λίγο παραπάνω στη σύνθεσή του.

IOTA PHI - WOLVES MATE FOR LIFE (Visualizer)

Η IOTA PHI εξηγεί στην ATHENS VOICE για την έμπνευση πίσω από τη δημιουργία του τραγουδιού: «Το “Wolves Mate For Life” το έγραψα με πολύ αίμα, δάκρυα και ιδρώτα καθώς είναι από τις πρώτες ολοκληρωμένες συνθέσεις και παραγωγές μου. Είναι η πρώτη φορά που ηχογράφησα φυσικό τσέλο και βιολί σε κομμάτι και ο ήχος τους είναι μαγικός. Το άλλαζα συνέχεια, μέχρι και στη φάση της μίξης, και δεν μπορούσα να βρω ηρεμία με τίποτα. Ίσως επειδή είναι ένα κομμάτι απολογία του παρελθόντος. Δύσκολα βρίσκεις ειρήνη με το παρελθόν κάποιες φορές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Δέλτα για την αμέριστη βοήθεια, υποστήριξη και πίεση που μου έχει ασκήσει να γίνω λίγο πιο πολύ από αυτό που είμαι κάθε μέρα». Καλή ακρόαση και καλό ταξίδι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ