Μουσικη

Up'n'Loud

Τα παιδιά είναι εντάξει!

61858-136429.JPG
Χρήστος Εξαρχόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
69920-140929.jpg

Θεσσαλονίκη 2010, το ιντερνετικό ραδιόφωνο Up'n'Loud αρχίζει να εκπέμπει στην πλατεία Ναυαρίνου στην ίδια πολυκατοικία με το περιοδικό SOUL. Εκπομπές indie, reggae, funk, 60s ηλεκτρονικές, τα Athens Voice-SOUL podcasts, παιδιά που αγαπούν τη μουσική και τα πάρτι.

n

Ο Κωστής, ο Νίκος, ο Ραπτό, ο Λάζαρος, ο Αστέρης, ο Παρδάλης, ο Γαλάνης, οι Trouble, ο Μάκης, o Robbed, o Ντέμης και ο Γρηγόρης, ο Αρίγκο, o Lovelight, τα κορίτσια του σταθμού και άλλοι τόσοι πέρασαν από τα μικρόφωνα αυτά τα 3 χρόνια.

n

Οργανώνονται τα πρώτα Up'n'Loud Festivals και άπειρα events στα μπαρ της Θεσσαλονίκης. Διάλειμμα για λίγο, μέχρι το 2013, όπου η «φάση» μεγαλώνει και εξελίσσεται. Ελληνικές περιοδείες με djs και παραγωγούς (Boogie Belgique, OÖOL, Frenic, Poldoore, Jayl Funk, Rayko, Dj Snatch), οργάνωση συναυλιών (Thievery Corporation), και το καμάρι των παιδιών, τα Lollipop Frames.

n

Εκπομπές για την παρουσίαση καλλιτεχνών, με πρώτο επεισόδιο αυτό με τον Big Shine, τον hip hop-reggae MC που οργώνει σε κάθε εμφάνισή του στα πέριξ, και με επόμενο αυτό με τον πρωτομάστορα του freestyle Cayetano.

n

Το ραδιόφωνο παίζει όλη μέρα ό,τι θες να ακούσεις χωρίς κόμπλεξ λίστας και είδους μουσικής. Κυριακάτικη soul, βραδινά UK bass, Βelle & Sebastian για τα ξυπνήματα, future beats, τζαζιές, φανκιές, κιθάρες και όλα μαζί! Μουσική παντού, ψηλά και δυνατά, αλάνια!

Όλα εδώ

n

Lollipop Frames, εδώ:

Youtube Airplays, εδώ

Φωτογραφίες: Αρχείο Up'n’Loud

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ