Μουσικη

Στο YouTube με εξαιρετικό ήχο συναυλία του Bob Dylan από το 2002

Πρόκειται για τη συναυλία στη Philips Arena στην Ατλάντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bob Dylan "Flawless Soundboard" Atlanta GA , February 9, 2002 COMPLETE

Η συναυλία που ο Dylan έδωσε στη Philips Arena στην Ατλάντα στις 2 Φεβρουαρίου του 2002 κυκλοφόρησε στο YouTube και μάλιστα με εξαιρετικό ήχο.

Στο YouTube και μάλιστα με εξαιρετικό ήχο εμφανίστηκε η συναυλία που ο Dylan έδωσε στη Philips Arena στην Ατλάντα στις 2 Φεβρουαρίου του 2002, η οποία και κυκλοφορούσε παράνομα για χρόνια, ως «Got a Line on You».

Από τις 3.066 συναυλίες που έδωσε ο Bob Dylan από την έναρξη της τουρνέ Never Ending Tour το 1988 μόνον μία επισήμως δόθηκε ολόκληρη στη δημοσιότητα (το 1994, στο MTV Unplugged). 

Στο show, ο Dylan είναι σε εξαιρετική περίοδο της Never Ending Tour: ήταν μόλις πέντε μήνες μετά την εμφάνιση του «Love and Theft» στα δισκοπωλεία. Και επιπλέον, οι Charlie Sexton και Larry Campbell ήταν δύο από τους καλύτερους κιθαρίστες με τους οποίους έπαιξε ποτέ.

Εξαιρετική είναι και η επιλογή των τραγουδιών: μια μίξη κομματιών από το «Love and Theft» με επιτυχίες όπως τα «All Along the Watchtower» και «Like a Rolling Stone», αλλά και πιο βαθιές συνθέσεις σαν τα «Drifter's Escape» και «My Black Pages» χωρίς να απουσιάζουν ερμηνείες παραδοσιακών φολκ τραγουδιών σαν το «Searching for a Soldier's Grave» και το τραγούδι που ανοίγει τη συναυλία, το «I Am the Man, Thomas».

Εκείνη την περίοδο ο Dylan έδειχνε γέρος, αλλά ήταν μόλις 60 χρόνων. Η φωνή του δεν συγκρίνεται με τα ύψη του 1966 ή, του 1975 ή, του 1980, αλλά είναι ξεκάθαρη, διαφανής και δεν την ξεχνάς εύκολα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ