Μουσικη

Ένα Νέο Καλό: Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη με νέο τραγούδι

«Μέσα σε μια χρονιά γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις και κακά νέα, σας στέλνω ένα νέο τραγούδι που γεννήθηκε από την ανάγκη να βρω το αντίδοτο»

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρένα Μόρφη - Νίκος Πορτοκάλογλου

Ακούστε το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου «Ένα Νέο Καλό» που ερμηνεύει μαζί με τη Ρένα Μόρφη.

Το μελωδικό καινούργιο τραγούδι που έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου κι ερμηνεύει μαζί με τη Ρένα Μόρφη, «Ένα νέο καλό», είναι διαθέσιμο στις streaming πλατφόρμες εδώ και λίγες ώρες.

Σέρρες: Κανείς δεν εμφανίστηκε στη διαμαρτυρία κατά του lockdown

«Κλεισμένος κι εγώ στο σπίτι, όπως όλοι μας στην περίοδο της καραντίνας, επιδόθηκα μετά μανίας στην μόνη θεραπευτική διαδικασία που ξέρω: να γράφω στίχους και μουσική, να παίζω κιθάρα και να τραγουδάω. Μέσα σε μια χρονιά γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις και κακά νέα, σας στέλνω ένα νέο τραγούδι που γεννήθηκε από την ανάγκη να βρω το αντίδοτο. Ένα νέο καλό!» σχολιάζει ο τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου για την κυκλοφορία του τραγουδιού.

Οι δύο καλλιτέχνες, «άνοιξαν» επίσης πριν λίγες ώρες το «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1, την καινούργια πρωτότυπη τηλεοπτική εκπομπή στην οποία θα φιλοξενούνται καλεσμένοι από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, που μέσα από απροσδόκητες συνεντεύξεις θα αποκαλύπτουν την playlist της ζωής τους και θα δίνει βήμα σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανίζονται μπροστά σε καταξιωμένους δημιουργούς, για να παρουσιάσουν τα δικά τους τραγούδια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ