Μουσικη

Beyoncé: Το νέο βίντεο κλιπ του «Brown Skin Girl» (video)

Από το άλμπουμ «Black is King»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Beyoncé, Blue Ivy, SAINt JHN, WizKid - BROWN SKIN GIRL (Official Video)

Νέο βίντεο κλιπ για το «Brown Skin Girl» παρουσίασε η Beyoncé στο «Good Morning America».

Παρουσία της κόρης της καθώς και της Blue Ivy Carter, της πρώην συναδέλφου της στους Destiny's Child, Kelly Rowland, της Naomi Campbell, της ηθοποιού Lupita Nyong’o και των Saint Jhn και WizKid είναι το καινούριο βίντεο κλιπ για το «Brown Skin Girl» της Beyoncé.

Αν και η Beyoncé είχε δώσει πέρυσι στη δημοσιότητα κλιπ για το τραγούδι -με αφορμή την αρχική κυκλοφορία του στο άλμπουμ της που συνόδευε την ταινία «The Lion King»- το καινούργιο βιντεοκλίπ είναι από το άλμπουμ «Black is King» που βασίζεται στη μουσική τής ταινίας.

Το εντυπωσιακό καινούργιο κλιπ -διάρκειας λίγο πάνω από έξι λεπτά-, σε σκηνοθεσία της Jenn Nkiru, είναι περισσότερο μια σειρά πινάκων παρά ένα συμβατικό κλιπ. Ντεμπιτάντ σε κομψές ενδυμασίες εμφανίζονται και η Beyoncé τραγουδά: «Pose like a trophy when they Naomi walking/She need an Oscar for that pretty dark skin. Pretty like Lupita when the cameras close in/Drip broke the levy when my Kelly’s Rowland».

Συνόδευσε με μια ανακοίνωση την παρουσίαση του κλιπ στο «Good Morning America»: «Ήταν τόσο σημαντικό για μένα να απεικονίσουμε στο “Brown Skin Girl” όλες τις αποχρώσεις του μελαμψού. Θέλαμε η βιντεοσκόπηση κάθε χαρακτήρα να είναι αρχοντική -η Jenn Nkiru βρήκε την ιδέα των μαύρων ντεμπιτάντ. Ήταν σημαντικό που σε αυτό ήμασταν όλες μαζί, που γιορτάζαμε η μία την άλλη».

«Τη μεγαλύτερη έμπνευσή μου την αντλώ από τους Μαύρους, τις Μαύρες ιδιαίτερα» τόνισε η νιγηριανής καταγωγής Βρετανή καλλιτέχνης και σκηνοθέτης Jenn Nkiru.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ