Μουσικη

Taylor Swift: «Σαρώνει» το νέο άλμπουμ της στο Spotify

«Ζαλίζουν» τα νούμερα για το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας - Το «Folkore» έκανε πάταγο και στο Apple Music

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Taylor Swift
Taylor Swift © EPA/DJ JOHNSON

Taylor Swift: Σπάει όλα τα ρεκόρ κυκλοφορίας σε Spotify και Apple Music το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Folkore» - Τι δηλώνει η ίδια.

Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, Folkore, πούλησε πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του, προκαλώντας επίσης ρεκόρ στο Spotify.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Hollywood Reporter, το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, «Folkore», έγινε streaming 80,6 εκατομμύρια φορές στο Spotify, σπάζοντας το ρεκόρ πρώτης ημέρας κυκλοφορίας άλμπουμ από γυναίκα τραγουδίστρια.

Το «Folkore» ήταν το ποπ άλμπουμ που έγινε περισσότερες φορές streaming και στο Apple Music (35,47 εκατομμύρια). Σημειώνεται ότι το «Folklore» είναι το 8ο άλμπουμ στην καριέρα της Taylor Swift και συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ για το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Cardigan».

Μιλώντας σε ανάρτησή της στο Instagram για το καινούργιο της άλμπουμ, η Taylor Swift είχε αποκαλύψει ότι υπήρχε στα σχέδιά της για το 2020. Τα τραγούδια της γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού, σε συνεργασία με τον Aron Dessner, Bon Iver, William Bowery και Jack Antonoff.

Όπως είπε, στο νέο άλμπουμ «Folkore», εκφράζονται όνειρα, φόβοι και συλλογισμοί της, υπογραμμίζοντας ότι παλαιότερα είχε ενδοιασμούς για το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγει μια καινούργια μουσική δουλειά. Ωστόσο, πλέον, μετά τον κορωνοϊό, συνειδητοποίησε πως όταν αγαπάς κάτι πρέπει να το δείχνεις στον κόσμο, γιατί ποτέ δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Τη σκηνοθεσία στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Cardigan», το οποίο περιλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο άλμπουμ, «Folkore», έχει επιμεληθεί η ίδια η Taylor Swift.

Taylor Swift - cardigan (Official Music Video)

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ