Μουσικη

Kareem Kalokoh: Νέο βιντεοκλίπ στην Κούβα για το «Heaven»

Beyond ATH: Η μουσική του ανερχόμενου hip hop artist σε ένα ταξίδι στους δρόμους του κόσμου

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kareem Kalokoh

Δείτε το νέο βιντεοκλίπ του Kareem Kalokoh που γυρίστηκε στην Κούβα, στο tour με το Havana Club, για τα γυρίσματα του μουσικού φιλμ «Beyond ATH».

Ο Kareem Kalokoh ακούγεται κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο και η διεθνής περιοδεία του σε τέσσερις προορισμούς δείχνει πως βρίσκεται ήδη στον δρόμο που οδηγεί στην επιτυχία. Κατάγεται από τη Σιέρα Λεόνε αλλά γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Κάτω Πατήσια. Βάζει δρόμο στη μουσική του όταν άλλοι βγάζουν μόνο πόζες. Και ραπάρει με πάθος, δείχνοντας γιατί είναι η up & coming περίπτωση της αθηναϊκής hip-hop σκηνής.

Kareem Kalokoh - Heaven (Official Video)

Το νέο του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Heaven» που λειτουργεί ως intro στο νέο του μουσικό project, γυρίστηκε στην Αβάνα της Κούβας, κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου tour με το Havana Club στο πλαίσιο των γυρισμάτων του μουσικού φιλμ «Beyond ATH».

Live concerts, συναντήσεις με δημιουργούς της διεθνούς rap σκηνής κι ένα συναρπαστικό ταξίδι στις street κουλτούρες διαφορετικών προορισμών. Ευκαιρία για τον Kareem Kalokoh να παίξει δυνατά στο rap game αλλά και να βρει ένα σκηνικό με ατμόσφαιρα που τα τοπία της Κούβας μπορούν να προσδώσουν.

Kareem Kalokoh

Το φιλμ «Beyond ATH» θα προβληθεί την Τετάρτη στον τηλεοπτικό σταθμό MAD TV αλλά το «Heaven» κάνει πρεμιέρα σήμερα στο YouTube.

Kareem Kalokoh

Kareem Kalokoh

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ