Μουσικη

Οι Nightstalker θέλουν τη γνώμη σου: Να παίξουν unplugged ή όχι;

Ο Ανδρέας Λάγιος μιλάει για το γκάλοπ που έθεσε η μπάντα στο κοινό για το φετινό καλοκαίρι και τη συναυλία-έκπληξη

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από συναυλία των Nightstalker

Οι Nightstalker ρωτούν το κοινό στα social media αν πρέπει να δώσουν unplugged συναυλία το φετινό καλοκαίρι ή όχι κι εξηγούν γιατί στην ATHENS VOICE.

Σε μια κίνηση που δείχνει και το πνεύμα και την άποψη της μπάντας για το τι σημαίνει rock κι αληθινή επικοινωνία με το fan base, οι Nightstalker πριν λίγες ώρες μοιράστηκαν με το πολυάριθμο κοινό που τους ακολουθεί εκτός από τις συναυλίες και τα ηχητικά τους ταξίδια και στα social media, το δίλημμα αν θέλουν να δουν το συγκρότημα ζωντανά αλλά unplugged ή όχι.

«Μας έχουν προτείνει Live σε ανοιχτό χώρο, εδώ στην Αθήνα, για το τέλος του Αυγούστου. Καλά ως εδώ, αλλά λόγω της κατάστασης με την πανδημία, ο χώρος θα έχει καθίσματα (υποχρεωτικά) οπότε πάμε για UNPLUGGED. Επειδή εμείς δεν το συνηθίζουμε το unplugged show, ρωτάμε εσάς πώς σας φαίνεται σαν ιδέα. Να το προχωρήσουμε; Γουστάρετε;» διερωτήθηκε η μπάντα.

Πώς τους ήρθε σαν ιδέα και γιατί το σκέφτηκαν; O μπασίστας των Nightstalker, Ανδρέας Λάγιος, εξηγεί στην ATHENS VOICE: «Ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Μας το πρότεινε ο διοργανωτής. Κανονικά δεν θα κάναμε unplugged, διότι οι rock συναυλίες γίνονται χωρίς καθίσματα, οπότε έπρεπε να ρωτήσαμε τον κόσμο πώς φαίνεται σαν ιδέα».

Καθόλου άσχημη ιδέα, παιδιά. Ποιος δεν θα ήθελε να ακούσει για μια φορά το «This Is U» χωρίς το ηλεκτροφόρο ξέσπασμά του; Το «Go Get Some» σε μια ακουστική, σκοτεινή, εκδοχή; Το ερώτημα μάλλον δεν είναι αν χρειάζεται να προχωρήσει αυτή η συναυλία, αλλά ποια τραγούδια θα ακουστούν σε αυτή. Και μια άλλη ιδέα θα μπορούσε να είναι, σε αυτό το παράξενο καλοκαίρι, το unplugged show των Nightstalker να κινηματογραφηθεί για να το θυμόμαστε για πάντα.

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής: 67% ναι, 11% όχι, 11% μάλλον ναι, 8% μάλλον όχι, 3% αδιευκρίνιστο. Διευκρινίστε την πρόθεσή σας, παρακάτω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ