- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέο άλμπουμ από τη Lana Del Rey με πυρά στους επικριτές της
Η ανάρτηση που συζητήθηκε στα social media
Δριμύ κατηγορώ στους επικριτές της από τη Lana Del Rey που ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.
Με μήνυμά της στα social media, η Lana Del Rey εξαπολύει τα πυρά τους σε όσους την κατηγορούν ότι «έχω πάει τις γυναίκες εκατοντάδες χρόνια πίσω».
Μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζει ότι είναι δικαίωμά της οι στίχοι των τραγουδιών της να μιλουν για γυναίκες που έχουν «μερικές φορές υποτακτικούς ή παθητικούς ρόλους» στις σχέσεις τους.
«Έχω βαρεθεί με τις γυναίκες δημιουργούς και εναλλακτικές τραγουδίστριες που λένε ότι εξιδανικεύω την κακοποίηση όταν στην πραγματικότητα είμαι απλώς ένα λαμπερό άτομο που τραγουδά για τις αλήθειες αυτού που όλοι βλέπουμε, ότι είναι πολύ διαδεδομένες οι συναισθηματικά καταχρηστικές σχέσεις σε όλο τον κόσμο» τόνιζει. Και προσθέτει: «Το είδος της γυναίκας που λέει όχι, αλλά οι άντρες ακούνε ναι, το είδος των γυναικών που έχουν κατακεραυνωθεί ανελέητα επειδή είναι αυθεντικές, οι ευαίσθητοι εαυτοί τους, το είδος των γυναικών που οι ιστορίες και οι φωνές τους αφαιρούνται από ισχυρότερες γυναίκες ή από άνδρες που μισούν τις γυναίκες».
«Θέλω λοιπόν να πω ότι έχουν περάσει 10 χρόνια ανόητων κριτικών και έχω μάθει πολλά από αυτές, αλλά επίσης αισθάνομαι ότι έδειξε πραγματικά το δρόμο στις άλλες γυναίκες να σταματήσουν να "φορούν ένα χαρούμενο πρόσωπο" και να μπορούν να πουν ό,τι θέλουν στη μουσική τους, σε αντίθεση με την εμπειρία μου, όπου ακόμα κι αν εξέφρασα μια νότα θλίψης στους δύο πρώτους δίσκους μου, θεωρήθηκα κυριολεκτικά υστερική σαν να ήμασταν στη δεκαετία του 1920» εξηγεί στο μακροσκελές της μήνυμα στα social media.
«Με όλα τα θέματα που επιτρέπεται επιτέλους να εξερευνήσουν οι γυναίκες, θέλω απλώς να πω ότι τα τελευταία 10 χρόνια, νομίζω πως είναι αξιολύπητο ότι η μικρή στιχουργική εξερεύνησή μου που περιγράφει λεπτομερώς τους μερικές φορές υποτακτικούς ή παθητικούς ρόλους μου στις σχέσεις μου, κάνει συχνά τον κόσμο να λέει ότι έχω πάει τις γυναίκες εκατοντάδες χρόνια πίσω» ξεκαθαρίζει.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί στον Λόφο της Σάνης το Σάββατο 1 Αυγούστου
Από το πρώτο live με Beirut και PJ Harvey στην Πλατεία Νερού έως τη μετάβαση σε νέο, μεγαλύτερο χώρο από το 2027, το Release Athens γιορτάζει μια δεκαετία παρουσίας.
Το καινούργιο single του κυκλοφορεί με video clip, προαναγγέλλοντας το άλμπουμ του φθινοπώρου και τη μεγάλη συναυλία στο Release Athens 2026
Το νέο άλμπουμ σημείωσε επίδοση-ορόσημο για την ελληνική μουσική - Ο κορυφαίος ράπερ ετοιμάζει συναυλίες
Ο Καναδός ράπερ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον στο Billboard μετά την κυκλοφορία τριών άλμπουμ ταυτόχρονα
Λίγο πριν τον ακούσουμε για πρώτη φορά live στην Αθήνα, στο Ρομάντσο, ακούστε όλα όσα είπε στον Voice 102,5
Μια διαχρονική παρουσία στη μουσική ζωή της Ελλάδας
Ο Μπομπ Ντίλαν, οι ένοχες μουσικές απολαύσεις και η γοητεία των αντιφάσεων
Τελικά τι σημαίνει το «Bangaranga»;
Ο Ιταλός τροβαδούρος μιλάει στην ATHENS VOICE για το ρεμπέτικο, την Αθήνα, τον Όμηρο, τη μουσική και τη μνήμη της
Πώς ο Μικ Τζάγκερ τον έπεισε να παίξει
Το συγκρότημα‑φαινόμενο της K‑pop κατέκτησε ξανά το κορυφαίο βραβείο επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια δυναμική του
Πότε αναμένεται η οριστική απόφαση
Επανακαθόρισε τη γλώσσα της τζαζ - Αστείρευτη η φαντασία του πάνω στη σκηνή
«Ξέρω ότι θα του αρέσει», απαντάει ο γιος του θρυλικού τραγουδιστή
Ο Par Sundström μιλάει στην ATHENS VOICE ενόψει της εμφάνισης των Sabaton στο Release Athens για την do-it-yourself νοοτροπία και το «δυστύχημα» του πολέμου ως μια συνεχής μορφή έμπνευσης
H αντίδραση της συζύγου του
Ο διάσημος ράπερ κατακτά τα αμερικανικά charts με την ταυτόχρονη κυκλοφορία τριών νέων άλμπουμ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.