Μουσικη

Ο Harry Styles των One Direction αφιέρωσε βίντεο κλιπ στο άγγιγμα

Για το τραγούδι «Watermelon Sugar»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Harry Styles - Watermelon Sugar (Official Video)

Στο άγγιγμα είναι αφιερωμένο το βίντεο κλιπ του «Watermelon Sugar» του Harry Styles.

Το φως της δημοσιότητας έκανε το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του πρώην μέλους των One Direction, Harry Styles, το οποίο μάλιστα είναι αφιερωμένο στο... άγγιγμα με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού.

Το βίντεο κλιπ είναι γυρισμένο σε παραλία για το τελευταίο του σιγκλ «Watermelon Sugar». Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Fine Line», το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Γυρισμένο τον Ιανουάριο σε μια πλαζ του Μαλιμπού, το βιντεοκλίπ ανοίγει με μία... αναιδή αφιέρωση στο «άγγιγμα». Εμφανίζεται ο Harry να βαδίζει προς ένα τραπέζι στρωμένο για έναν, έτοιμος να απολαύσει μια φέτα καρπούζι στην άμμο. Η κατάσταση κλιμακώνεται σε ένα beach party, με τον ποπ σταρ να κυκλώνουν... φρούτα και κόσμος, ενώ πολλοί από τους συμμετέχοντες στο πάρτι τον ταΐζουν φρούτα και του δίνουν και τον φιλούν. Κάποια στιγμή, ο τραγουδιστής και η παρέα του, κοντά κοντά ο ένας με τον άλλο, μασουλάνε φέτες καρπούζι, αγγίζονται και ποζάρουν μπροστά στην κάμερα. 

Κανονικά ο Harry Styles θα ήταν σε τουρνέ, αλλά λόγω της πανδημίας όλες οι ημερομηνίες των εμφανίσεών του σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη αναβλήθηκαν για τις αρχές του επόμενου χρόνου. Ο ποπ σταρ στηρίζει το COVID-19 Solidarity Response Fund του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις ενός t-shirt που διατίθεται από το δικό του merch store.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ