Μουσικη

Τα J3 Sessions φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Razorlight

March, Music & Friends λοιπόν και ένα Session που δεν θα ξεχάσεις ποτέ

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
razorlight.jpg

Οι Razorlight έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, καλεσμένοι του Jameson Irish Whiskey για ένα μοναδικό live session.

Ένα χρόνο μετά την εμφάνιση της Anna Calvi στο Γκάζι, τα sessions του Jameson Irish Whiskey, επιστρέφουν στην Αθήνα, με έναν αναπάντεχα δυναμικό τρόπο. Οι Razorlight, ένα από τα σημαντικότερα βρετανικά συγκροτήματα του αιώνα, έρχονται το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Κτήριο 56 του Ελληνικού κόσμου να τραγουδήσουν… Wire to Wire και τα υπόλοιπα κομμάτια που χαρακτήρισαν μια ολόκληρη γενιά.

Το συγκρότημα του υπέροχου Johnny Borrell έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για να χορέψει το ελληνικό κοινό με όλες τις επιτυχίες του, σε μια ειδική παράσταση, με περιορισμένα και οικονομικά εισιτήρια. Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι για να απολαύσεις το φετινό J3 live session;

Το μουσικό γεγονός από το Jameson Irish Whiskey λέγεται για τα 3 βασικά του χαρακτηριστικά.

  1. Γίνεται κάθε χρόνο τον Μάρτιο.
  2. Έχει φοβερή μουσική.
  3. Το απολαμβάνετε καλύτερα με φίλους.

«Wire to Wire», «America», «Golden Touch», «In The Morning», «Somewhere Else», «Stumble and Fall», τραγούδια που έχουν χαραχθεί στη μνήμη μιας ολόκληρης γενιάς. Χάρη σε τέτοιους «ύμνους», οι Razorlight έχουν διανύσει μια εξαιρετική πορεία στα charts της Μεγάλης Βρετανίας.

Razorlight - Wire To Wire (Official Video)

Ο πρώτος δίσκος τους «Up All Night» έγινε 4 (!) φορές πλατινένιος. Ακολούθησε το ομώνυμο «Razorlight» που έγινε 5 (!) φορές πλατινένιο! Το δε τρίτο «Slipway Fires», είχε μέσα ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία τους, το «Wire to Wire». Κέρδισαν υποψηφιότητες για 2 Brit Awards και 2 NME Awards, ενώ παράλληλα εμφανίστηκαν σε αρένες και τα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Το 2018 το συγκρότημα επέστρεψε στη δισκογραφία με το «Olympus Sleeping» και τις ζωντανές εμφανίσεις.

Για τη συναυλία των Razorlight θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια. Η τιμή του εισιτηρίου στην προπώληση είναι 10 ευρώ.

March, Music & Friends λοιπόν και ένα Session που δεν θα ξεχάσεις ποτέ, με τους Razorlight και το Jameson να σου χαρίζουν ένα από τα απογεύματα που ονειρευόσουν όσο μεγάλωνες!


INFO:

Σάββατο 14 Μαρτίου, Κτήριο 56, Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254).

Εισιτήρια: Προπώληση 10 ευρώ, Ταμείο 15 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ