- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Συναυλιακός Μάρτιος στο Κύτταρο
Παράταση για τις παραστάσεις του Φοίβου Δεληβοριά και τη σύμπραξη των Μπίγαλη, Μαντώ, Δάκη, Πωλίνα. Για πρώτη φορά live ο Αλέξανδρος Κτιστάκης
Μάρτιος στο Κύτταρο με Φοίβο Δεληβοριά, Μπίγαλη, Μαντώ, Δάκη, Πωλίνα, Αλέξανδρο Κτιστάκη, Πέρα Πλάσματα & Doors Tribute
Φοίβος Δεληβοριάς (όλα τα Σάββατα του Μαρτίου)
Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία και τα αλλεπάλληλα sold out μέσα στον Φεβρουάριο, η παράσταση «Mόνο ψέματα» του Φοίβου Δεληβοριά παρατείνεται για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου. Τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις με τα νέα του τραγούδια που ακούγονται για πρώτη φορά από το επερχόμενο άλμπουμ του στην Inner Ear, όλα τα γνωστά κομμάτια επιλογές από το σύνολο της δισκογραφίας του, μαζί με τραγούδια αγαπημένων φίλων. Μαζί του η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασουλή και το κουαρτέτο των Σωτήρη Ντούβα, Κωστή Χριστοδούλου, Κώστα Παντέλη, Yoel Soto. Έναρξη: 22.30. Eίσοδος με μπίρα ή κρασί: €13, 15 (ταμείο). Καθιστ.: €120 φιάλη ποτού 4 άτομα, 60 φιάλη κρασί 2 άτομα.
Μπίγαλης, Μαντώ, Δάκης, Πωλίνα (1, 6, 13, 20 & 27/3)
Η χημεία είναι μοναδική. Το ίδιο και τα τραγούδια τους. Οι εμφανίσεις τους sold out. Κώστας Μπίγαλης, Μαντώ, Δάκης και Πωλίνα συνεχίζουν με ένα μασκέ πάρτι την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και κάθε Παρασκευή του Μαρτίου με τις διαχρονικές επιτυχίες τους. Pre-Party με όλα τα 80s και 90s hits. Έναρξη: 22.00. Eίσοδος: €10, 12 ταμείο.
Αλέξανδρος Κτιστάκης (24/3)
Ο ανερχόμενος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Κτιστάκης θα εμφανιστεί την Τρίτη 24 Μαρτίου για πρώτη φορά στη σκηνή του Κυττάρου, σε ένα πρόγραμμα με διασκευές από αγαπημένους δημιουργούς, παραδοσιακά τραγούδια καθώς και κομμάτια από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο. Τον γνωρίσαμε στις συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τον οποίο συνεργάζεται από το 2013. Έχει γράψει μουσική για το θέατρο σε παραστάσεις όπως η «Αντιγόνη» του Κ. Ντέλλα στη Μικρή Επίδαυρο το 2018. Έναρξη: 21.30. Είσοδος με μπίρα ή κρασί €10.
Πέρα Πλάσματα & Doors Tribute
Τα Πέρα Πλάσματα θα παρουσιάσουν σε διπλή παράσταση στις 9 Μαρτίου (19.00 & 21.15/€6) το concept άλμπουμ τους «Το τραγούδι του εαυτού μας» βασισμένο στον αμερικανό ποιητή Walt Whitman με 10μελές σχήμα και 4μελή χορωδία. Oι Five To One από τη Θεσσαλονίκη θα αναβιώσουν στις 5 Μαρτίου (22.00/€8, 10) τη μουσική ιστορία των Doors παίζοντας τα σπουδαία τραγούδια του θρυλικού γκρουπ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη και ντουνιά, ξύπνα: Οι M.A.t.E. κυκλοφόρησαν το απόλυτο άλμπουμ
Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια
Μουσικός αποκάλυψε ότι ηχογράφησε πρόσφατα με τον Μικ Τζάγκερ, τροφοδοτώντας τις φήμες για νέο υλικό
Στις 24 Οκτωβρίου στο Fuzz, το καλλιτεχνικό τους στοίχημα ζυγίζει πάνω από 200 κιλά — και κρατά τη μορφή του μυστική
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Γνωστός για τραγούδια όπως τα «You Are My Lady» και «Rock Me Tonight (For Old Times Sake)»
Η εμφάνιση - έκπληξη του Καραγκούνη που αποθεώθηκε
Ο Φραντς Βέλζερ-Μεστ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με ένα από τα κορυφαία συμφωνικά σύνολα του κόσμου, στην 25η και τελευταία σεζόν της συνεργασίας τους
Μια επιλογή τραγουδιών ιδανικά για την εποχή
Ο Χρήστος Καραμήτσιος (aka Srek) έχει να διηγηθεί μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από το dancefloor
Mathame, 19:26μ Jast b2b SLVR, Henri Bergmann & Chris IDH στο ΟΑΚΑ
Ένα ζωντανό ταξίδι στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.