- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Φωτιά» στη σκηνή έβαλε ο Τζόνι Ντεπ - «Τζαμάρε» με Aerosmith
Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας του εμβληματικού συγκροτήματος
Χαμός στο Λος Άντζελες, όταν ο Τζόνι Ντεπ έπαιξε κιθάρα σε επετειακή συναυλία των Aerosmith.
Τις δυνάμεις του με τους Aerosmith και τον Άλις Κούπερ ένωσε ο Τζόνι Ντεπ. Ο διάσημος ηθοποιός έπαιξε κιθάρα την Παρασκευή σε επετειακή συναυλία των Aerosmith, με αφορμή τη συμπλήρωτη 50 ετών από την ημέρα που ιδρύθηκε η εμβληματική μπάντα. Τόσο ο Κούπερ όσο και ο Ντεπ (σ.σ. παίζουν με τον κιθαρίστα των Aerosmith Τζο Πέρι στο ροκ συγκρότημα Hollywood Vampires) ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών, όπως οι Foo Fighters, ο Σάμι Χάγκαρ και ο Τζον Λέτζεντ που τραγούδησαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, το οποίο τιμήθηκε ως το MusiCares «πρόσωπο» της χρονιάς.
Υπό τη διοργάνωση της Recording Academy, το ετήσιο γκαλά MusiCares συγκέντρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια. Τα χρήματα θα δοθούν σε υπηρεσίες υγείας προς όφελος των μελών της μουσικής βιομηχανίας. Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Βρετανός κωμικός Ράσελ Μπραντ, ενώ η βραδιά διανθίστηκε από αστεία σχετικά με το παρελθόν του συγκροτήματος αλλά και την ηλικία του frontman, Στίβεν Τάιλερ.
«Είναι θαύμα που ζει ακόμη!» είπε ο Μπραντ για τον 71χρονο Τάιλερ, που τον αποκάλεσε τον «πιο σέξι 70χρονο στην ιστορία».
50 χρόνια επιτυχίες
Οι Aerosmith ιδρύθηκαν το 1970 στη Βοστόνη και έγιναν πολύ σύντομα διάσημοι ως η αμερικανική απάντηση στους Rolling Stones.
Οι Τάιλερ και Πέρι απέκτησαν το προσωνύμιο «the Toxic Twins» λόγω της κατάχρησης ναρκωτικών. Εσωτερικές έριδες ξέσπασαν εντός του συγκροτήματος το 2009 όταν ο Τάιλερ έπεσε από τη σκηνή και οι σύντροφοί του απείλησαν να προσλάβουν έναν νέο τραγουδιστή για να το αντικαταστήσει.
«Στην περίπτωση που πέσω ξανά, κάτι που δεν θα συμβεί, εσείς θα με βοηθήσετε να σηκωθώ ξανά και σας αγαπώ πολύ για αυτό» είπε στο κοινό ο Τάιλερ, εγκωμιάζοντας το έργο του MusiCares.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεσσαλονίκη και ντουνιά, ξύπνα: Οι M.A.t.E. κυκλοφόρησαν το απόλυτο άλμπουμ
Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια
Μουσικός αποκάλυψε ότι ηχογράφησε πρόσφατα με τον Μικ Τζάγκερ, τροφοδοτώντας τις φήμες για νέο υλικό
Στις 24 Οκτωβρίου στο Fuzz, το καλλιτεχνικό τους στοίχημα ζυγίζει πάνω από 200 κιλά — και κρατά τη μορφή του μυστική
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Γνωστός για τραγούδια όπως τα «You Are My Lady» και «Rock Me Tonight (For Old Times Sake)»
Η εμφάνιση - έκπληξη του Καραγκούνη που αποθεώθηκε
Ο Φραντς Βέλζερ-Μεστ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με ένα από τα κορυφαία συμφωνικά σύνολα του κόσμου, στην 25η και τελευταία σεζόν της συνεργασίας τους
Μια επιλογή τραγουδιών ιδανικά για την εποχή
Ο Χρήστος Καραμήτσιος (aka Srek) έχει να διηγηθεί μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από το dancefloor
Mathame, 19:26μ Jast b2b SLVR, Henri Bergmann & Chris IDH στο ΟΑΚΑ
Ένα ζωντανό ταξίδι στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.