Μουσικη

Ed Sheeran: Αποσύρεται από τη μουσική και τα social media

Κάνει διάλειμμα για να ζήσει τη ζωή του

mk.jpg
Μαρίνα Κουτσούμπα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ed Sheeran
© Kevin Mazur/Getty Images for Apple Music/Ideal Image

Ο Ed Sheeran αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τη μουσική και τα social media.

Κυριαρχώντας στα charts από το 2011, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή ο Ed Sheeran να αποσυρθεί από το προσκήνιο και να ζήσει λίγο τη ζωή του.

Ο 28χρονος τραγουδιστής έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Γεια σε όλους. Θα κάνω ένα ακόμα διάλειμμα. Η εποχή του Divide και της περιοδείας άλλαξαν με τόσους τρόπους τη ζωή μου, αλλά τώρα τελείωσαν όλα και ήρθε η στιγμή να βγω εκεί έξω και να δω τον κόσμο. Ήμουν σε μια κατάσταση σχεδόν non stop από το 2017 οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα να ταξιδέψω, να γράψω και να διαβάσω. Θα μείνω μακριά και από τα social media μέχρι που να έρθει η στιγμή να επιστρέψω.»

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τους θαυμαστές του που ήταν πάντα υπέροχοι μαζί του και υποσχέθηκε να επιστρέψει με νέα μουσική όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. «Μόλις ζήσω λίγο περισσότερο ώστε στην πραγματικότητα να έχω κάτι να γράψω».

Οι θαυμαστές του έδειξαν να κατανοούν την ανάγκη του να ξεφύγει από όλα, στέλνοντάς τους τις θερμότερές τους ευχές. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα τραγούδια του δεν θα σταματήσουν να παίζουν μέχρι να επιστρέψει με νέα δουλειά. Δεν είναι τυχαίο που το Official Charts Company τον έχρισε τον καλλιτέχνη της δεκαετίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brb x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos) στις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ