Μουσικη

Ένα μοναδικό θέαμα με το ολόγραμμα της Maria Callas στην Αθήνα

Η δεύτερη, επίσης sold out, παράσταση Callas in Concert - The Hologram Tour, πραγματοποιείται σήμερα στον ίδιο χώρο.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hologram_1.jpg

Η παράσταση «Callas in Concert - The Hologram Tour» μάγεψε το ελληνικό κοινό της όπερας με δύο sold out βραδιές στον «Ελληνικό Κόσμο».

Η πρώτη παράσταση στην Ελλάδα μάγεψε το αθηναϊκό κοινό, σε μία ιδιαίτερη και συγκινητική βραδιά. Η δεύτερη, επίσης sold out, παράσταση πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώρο.

callas_in_concert.jpg

Έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας τις καλύτερες των εντυπώσεων, το υπερθέαμα υψηλής τεχνολογίας Callas in Concert, παρουσιάστηκε χθες βράδυ για πρώτη φορά και στη χώρα μας, σε μία βραδιά που συγκίνησε και μάγεψε τους λάτρεις της Όπερας, και όχι μόνο.

hologram_2.jpg

Στην πρώτη από τις δύο sold out παραστάσεις, το κοινό της Αθήνας είχε τη δυνατότητα να απολαύσει σε πραγματικό χρόνο -μέσω της υπερσύγχρονης ολογραφικής τεχνολογίας- τη θρυλική Ντίβα της όπερας, Maria Callas και να βιώσει μια «ζωντανή» παράσταση της κορυφαίας του είδους.

Την παράσταση πλαισίωσε, για την ελληνική της στάση, η Oρχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τρόπο μοναδικό και με σεβασμό στη μεγάλη ερμηνέυτρια, υπό τη διεύθυνση της διεθνούς φήμης μαέστρου Eímear Noone, η οποία με ιδιαίτερη συγκίνηση βρισκόμενη στην Ελλάδα, προσέφερε με την ορχήστρα ένα υπέροχο μουσικό βράδυ, ντύνοντας τις ερμηνείες της Callas επί σκηνής.

Η παράσταση Callas in Concert - The Hologram Tour φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε μία κατάμεστη αίθουσα, όπου το κοινό εντυπωσιάστηκε και συγκινήθηκε, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία, στη θέαση του ολογράμματος της αγαπημένης ερμηνεύτριας και θρύλου της Όπερας. Η βραδιά έκλεισε με το κοινό να καταχειροκροτεί την ορχήστρα της. Εθνικής Λυρικής Σκηνής και τη μαέστρο Eimar Noone, για τη συμβολή τους στο καλλιτεχνικό αυτό υπερθέαμα.

Τη μοναδική αυτή εμπειρία θεάματος που «ζωντάνεψε» τη θρυλική ερμηνεύτρια επί σκηνής, προσέφεραν στο ελληνικό κοινό η διοργανώτρια εταιρία Solist invent experiences και η BASE HOLOGRAM, η κορυφαία εταιρία δημιουργίας περιεχομένου «ζωντανής» ψηφιακής ψυχαγωγίας με έδρα το Los Angeles.

Η μετάκληση, διοργάνωση και υλοποίηση παραγωγής του θεάματος υψηλής τεχνολογίας «CALLAS IN CONCERT» στην Αθήνα, είναι μία πρωτοβουλία της Solist invent experiences, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή και την BASE Hologram.

Η Solist invent experiences, με εικοσαετή πορεία, σχεδιάζει και παράγει πολιτιστικά και ψυχαγωγικά γεγονότα υψηλής αισθητικής, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για όσους τα παρακολουθούν, βασισμένες πάνω σε πρωτοποριακές ιδέες.

apo_aristera_vasilis_stayroy_tis_av_vasilopoylos_-_anna_tseimazidoy_tis_solist_-_maestros_eimear_noone.jpg
(από αριστερά) Βασίλης Σταύρου της ΑΒ Βασιλόπουλος - Άννα Τσεϊμαζίδου της Solist - μαέστρος Eimear Noone

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ