Μουσικη

O Marilyn Manson κάνει δικό του το «God’s Gonna Cut You Down»

Δείτε το σκοτεινό βίντεο κλιπ από τη διασκευή στο παραδοσιακό folk τραγούδι

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Marilyn Manson - God's Gonna Cut You Down (Official Music Video)

O Marilyn Manson διασκευάζει το folk τραγούδι «God’s Gonna Cut You Down» - Δείτε το βίντεο κλιπ

Υπάρχουν μουσικοί που μπορούν να πάρουν κάποια τραγούδια και να τα κάνουν δικά τους. Ο Marilyn Manson είναι ένας από αυτούς και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Από το «I Put A Spell On You» του Screamin’ Jay Hawkins στο «Sweet Dreams» των Eurythimics κι από το «Tainted Love» των Soft Cell στο «Personal Jesus», ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης που σχεδίασε το 2010 το εξώφυλλο της ATHENS VOICE και είχε μιλήσει για όλα, δοκίμασε μια νέα διασκευή. 

page_1.jpg

Δίνοντας στη δημοσιότητα την προσέγγισή του στο παραδοσιακό folk τραγούδι «God’s Gonna Cut You Down»-που παλιότερα είχε διασκευάσει και ο Johnny Cash-ο δημοφιλής ροκ σταρ αποφάσισε μετά την απόδοση του κομματιού στις συναυλίες να κυκλοφορήσει κι ένα βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του γνώριμου συνεργάτη του Tim Mattia.

Δύο χρόνια μετά το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του «Heaven Upside Down» η εκκεντρική περσόνα συμμετέχει στο καστ της τρίτης σεζόν του «American Gods», και πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του HBO, «The New Pope» που σκηνοθετεί ο Paolo Sorrentino, επιβεβαιώνοντας πως ποτέ δεν κάθεται ήσυχος. Αμφέβαλλε κανείς για αυτό; Δείτε το και θυμηθείτε τις καλύτερες διασκευές του παρακάτω.

Marilyn Manson - Tainted Love (Official Music Video) and Lyrics

Marilyn Manson - Personal Jesus (Official Music Video)

Marilyn Manson - Sweet Dreams (Are Made Of This) (Alt. Version)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ