Μουσικη

Το νέο «αέρινο» τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά

Το κομμάτι θα ερμηνεύουν ζωντανά στη σκηνή η Ναταλία Τσαλίκη και η Όλια Λαζαρίδου

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
foivos.jpg

Το νέο τραγούδι «Εγώ είμαι εσύ» του Φοίβου Δεληβοριά με την Ναταλία Τσαλίκη και την Όλια Λαζαρίδου για την θεατρική παράσταση «Αέρας»

Στις 18 Οκτωβρίου του Θέατρο Ιλίσια Βολανάκη θα γεμίσει με τον «Αέρα» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη. Η κωμωδία θα μας μιλήσει για την ιστορία δύο αδερφών, που με κάποιον τρόπο καταφέρνουν να είναι τόσο ίδιες, αλλά και τόσο διαφορετικές συγχρόνως. Μία συνάντησή τους μετά από πολλά χρόνια θα ανοίξει παλιές πληγές, με αποτέλεσμα να ειπωθούν λόγια, σκέψεις και συναισθήματα, που στο τέλος της ημέρας ίσως δεν είναι τίποτα περισσότερο από αέρας.

Αυτή την περίπλοκη αδερφική σχέση θα έρθει να εκφράσει με τον πιο ευχάριστο μουσικό τρόπο το νέο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, «Εγώ είμαι εσύ». Ο τραγουδοποιός έγραψε το κομμάτι ειδικά για την παράσταση και στη σκηνή θα το ερμηνεύουν ζωντανά οι δύο πρωταγωνίστριες, Ναταλία Τσαλίκη και Όλια Λαζαρίδου.

Στίχοι και μουσική είναι εμπνευσμένα από την πλοκή του έργου, που σκηνοθετεί ο Μανώλης Δούνιας. Ο Φοίβος Δεληβοριάς, μέσα από το «Εγώ είμαι εσύ», μας εξιστορεί με τον δικό του τρόπο την πορεία της σχέσης των δύο γυναικών, που από το «μίσος» που γεννά η διαφορετικότητά τους, καταλήγουν στη συνειδητοποίηση ότι τελικά αυτά που τις ενώνουν είναι ισχυρότερα από όσα τις χωρίζουν.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ