Μουσικη

Η Maya Hawke του Stranger Things ξεκινά τη μουσική της καριέρα

Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια της κόρης της Uma Thurman και του Ethan Hawke

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-1152687930.jpg
© Emma McIntyre/Getty Images for Netflix/Ideal Image

Η ηθοποιός του Stranger Things, Maya Hawke, κυκλοφορεί τα δύο πρώτα τραγούδια της, τα οποία υπογράφει και στιχουργικά.

Η Maya Hawke θεωρείται η αποκάλυψη της 3ης σεζόν του «Stranger Things», ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε στην μικρή οθόνη. Η κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke το 2017 συμμετείχε στην μίνι σειρά του BBC «Μικρές Κυρίες» ως Jo March, ενώ το 2018 την είδαμε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία «Ladyworld» και τώρα την ξαναβλέπουμε σε έναν μικρό ρόλο στον «Once Upon A Time In Hollywood» του Tarantino.

Stay Open

Πέραν, όμως, της υποκριτικής, η 21χρονη έχει ακόμα μία αγάπη, το τραγούδι. Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά στο πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του «Stranger Things» ακούγεται το τραγούδι «Total Eclipse of the Heart» και η φωνή που ακούτε να το ερμηνεύει δεν είναι άλλη από της Maya, ενώ και στις «Μικρές Κυρίες» τραγούδησε δύο κομμάτια για το δεύτερο επεισόδιο.

To Love a Boy

Τώρα προχώρησε την αγάπη της για τη μουσική ένα βήμα παρακάτω, αφού πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα δικά της τραγούδια, τα οποία υπογράφει και στιχουργικά. Τόσο το «To Love a Boy», όσο και το «Stay Open» μοιάζουν με τραγούδια που έχουν έρθει από το παρελθόν, με τα περισσότερα σχόλια να αναφέρουν πόσο ζεστή ακούγεται η φωνή της και να δηλώνουν ότι ανυπομονούν να βγάλει κι άλλα κομμάτια, ενώ στο Instagram ο Ethan Hawke φρόντισε να παρακινήσει τους ακολούθους του να τρέξουν να ακούσουν τη δουλειά της κόρης του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ