- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Maya Hawke του Stranger Things ξεκινά τη μουσική της καριέρα
Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια της κόρης της Uma Thurman και του Ethan Hawke
Η ηθοποιός του Stranger Things, Maya Hawke, κυκλοφορεί τα δύο πρώτα τραγούδια της, τα οποία υπογράφει και στιχουργικά.
Η Maya Hawke θεωρείται η αποκάλυψη της 3ης σεζόν του «Stranger Things», ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε στην μικρή οθόνη. Η κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke το 2017 συμμετείχε στην μίνι σειρά του BBC «Μικρές Κυρίες» ως Jo March, ενώ το 2018 την είδαμε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία «Ladyworld» και τώρα την ξαναβλέπουμε σε έναν μικρό ρόλο στον «Once Upon A Time In Hollywood» του Tarantino.
Πέραν, όμως, της υποκριτικής, η 21χρονη έχει ακόμα μία αγάπη, το τραγούδι. Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά στο πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του «Stranger Things» ακούγεται το τραγούδι «Total Eclipse of the Heart» και η φωνή που ακούτε να το ερμηνεύει δεν είναι άλλη από της Maya, ενώ και στις «Μικρές Κυρίες» τραγούδησε δύο κομμάτια για το δεύτερο επεισόδιο.
Τώρα προχώρησε την αγάπη της για τη μουσική ένα βήμα παρακάτω, αφού πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα δικά της τραγούδια, τα οποία υπογράφει και στιχουργικά. Τόσο το «To Love a Boy», όσο και το «Stay Open» μοιάζουν με τραγούδια που έχουν έρθει από το παρελθόν, με τα περισσότερα σχόλια να αναφέρουν πόσο ζεστή ακούγεται η φωνή της και να δηλώνουν ότι ανυπομονούν να βγάλει κι άλλα κομμάτια, ενώ στο Instagram ο Ethan Hawke φρόντισε να παρακινήσει τους ακολούθους του να τρέξουν να ακούσουν τη δουλειά της κόρης του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη
Η καθημερινή ρουτίνα του καλλιτέχνη μετά την εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή του Coachella
Στις 15 και 16 Μαΐου στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
Η συνεργασία του σκηνοθέτη με τους GENER8ION και τον Σουηδό ράπερ Yung Lean
Τι δείχνουν τα προγνωστικά για Αυστραλία, Γαλλία, Δανία, Φιλανδία και Ελλάδα για τον επετειακό 70ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision
Αντίστροφη μέτρηση για την εμφάνισή του στη σκηνή της Eurovision
Τι θα παρακολουθήσουμε στο Μέγαρο, το Παλλάς και το ΚΠΙΣΝ
Τα νέα προγνωστικά που είδαν το φως της δημοσιότητας
Τα φαβορί πριν τις πρώτες πρόβες στη Βιέννη
Η προσωρινή «απόσταση» εξηγείται κυρίως από τα επαγγελματικά τους projects
Η φετινή περιοδεία του ξεκινά στις 27 Ιουνίου από το Δουβλίνο και περιλαμβάνει συνολικά έξι στάσεις
Aναφορές για ευρύτερη συνωμοσία - Προσπάθεια να αποκαλυφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι
«Ο κόσμος έχει ανάγκη από ρομάντζο»
Ο Πιτ Σίγκερ δεν έγραφε τραγούδια για να τα κρατά κανείς για τον εαυτό του
Η remastered έκδοση του κλασικού άλμπουμ κυκλοφορεί στις 26 Ιουνίου με πλούσιο αρχειακό περιεχόμενο
«Next year in Athens!» ευχήθηκε η Πρέσβης κα Γκέρντα Φόλγκ στον Έλληνα εκπρόσωπο - Δείτε βίντεο
Διαθέσιμο στις 31 Ιουλίου
Οι Γερμανοί metallers μιλάνε στην ATHENS VOICE λίγο πριν την επιστροφή τους στο Release Athens 2026
Με βίντεο στο instagram ανακοίνωσε το τέλος εμφανίσεων στο Nox και προσωρινή αποχή για ξεκούραση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.