Μουσικη

Η Kim Gordon κυκλοφορεί το πρώτο της σόλο άλμπουμ

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Sketch Artist» από το «No Home Record»

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kimgordon-gen-credit-natalia-mantini-hi-res.jpg
Kim Gordon © Natalia Mantini

Η Kim Gordon κυκλοφορεί το πρώτο της σόλο άλμπουμ «No Home Record» στις 11 Οκτωβρίου.

«Γιατί ένα σόλο άλμπουμ; Και γιατί τώρα; Δεν ξέρω, αλλά δεν θα συνέβαινε χωρίς την επιμονή του Justin Raisen. Ζώντας στο Λος Άντζελες τα τελευταία χρόνια, αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, αλλά η παροδικότητα των πραγμάτων εδώ σε κάνει να μην αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου» εξηγεί η Kim Gordon για το ντεμπούτο της άλμπουμ «No Home Record» που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου από τη Matador.

Kim Gordon - "Sketch Artist" (Official Music Video)

Ηχογραφημένο στην «Πόλη των Αγγέλων» με τη συνεργασία των Justin Raisen, Shawn Everett και Jake Meginsky περιλαμβάνει 9 τραγούδια, με το βίντεο κλιπ του «Sketch Artist» να δίνεται πριν μερικές ώρες στη δημοσιότητα. Γνωστή ως ιδρυτικό μέλος των Sonic Youth, η 66χρονη δημιουργός που για δεκαετίες κινείται σε ένα ευρύτερο καλλιτεχνικό πεδίο εκφράζοντας τις ανησυχίες και τις σκέψεις της μέσα από τη μουσική, το σινεμά, την τέχνη, το design, τη μόδα και τη γραφή, δεν μας απογοήτευσε ποτέ.

Δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του άλμπουμ που μπορείτε να παραγγείλετε εδώ και διαβάστε όσα είχε πει στην ATHENS VOICE το 2015.

nohomerecord.jpg

01 Sketch Artist
02 Air Bnb
03 Paprika Pony
04 Murdered Out
05 Don’t Play It
06 Cookie Butter
07 Hungry Baby
08 Earthquake
09 Get Your Life Back

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ