Μουσικη

Converse get loud

Live πάρτι με Burger Project, Zebra Tracks, Social End Products και Ducky Boyz

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
ΤΕΥΧΟΣ 462
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56272-122811.jpg

Ένα από τα καλύτερα πάρτι της χρονιάς πραγματοποίησε η Converse, γιορτάζοντας τη φετινή της καμπάνια Get Loud. Στο Fuzz club, στις 8/11, τέσσερα από τα καλύτερα γκρουπ της εγχώριας ροκ σκηνής συναντήθηκαν για μια κοινή εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη όσους και όσες ήταν εκεί. Μια βραδιά ροκ, σαν την κουλτούρα που χαρακτηρίζει και το ίδιο το brand.

Οι Burger Projects έδωσαν το Get Loud στίγμα της βραδιάς, με τις χαρακτηριστικές διασκευές από γνωστά ξένα και ελληνικά τραγούδια, ενώ εντυπωσίασαν και με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Οι Ducky Boyz, με το χαρακτηριστικό psychobilly / garage / surf / punk ήχο τους κέρδισαν το κοινό με τη γεμάτη κέφι, ενέργεια και ένταση σκηνική τους παρουσία, ενώ οι Social End Products εντυπωσίασαν με τον ιδιαίτερο και προσωπικό acid / garage punk στιλ τους και τις επιρροές τους από τα 60s. Οι Zebra Tracks, το δυναμικό indie rock κουαρτέτο από την Αθήνα, συνδυάζοντας post punk και shoegaze pop ήχους, απογείωσαν το κοινό.

n

Στη συναυλία, η οποία είχε δωρεάν είσοδο, το κοινό διασκέδασε «by getting Inked» σε ειδικό photobooth, όπου φωτογραφίζονταν με overlays από tattoos, δημιουργώντας πολλά fun-rock momentos! Ακολουθήστε το link για να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από τη συναυλία εδώ. Το μουσικό κομμάτι στο video είναι το Mirage των Zebra Tracks.

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ