Μουσικη

«Βάστα»: Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιάννη Χαρούλη

Το νέο τραγούδι δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2019, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Χαρούλης - Βάστα | Giannis Haroulis - Vasta - Νέο τραγούδι 2019

Το «Βάστα» του Γιάννη Χαρούλη κυκλοφόρησε λίγο πριν τις sold out συναυλίες του στο Θέατρο Βράχων

Λίγο πριν τις sold out συναυλίες του στο Θεάτρο Βράχων, ο Γιάννης Χαρούλης κυκλοφόρησε το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο «Βάστα». Όπως σημειώνει ο χαρισματικός τραγουδιστής, το «Βάστα» είναι ένα κομμάτι για την καρδιά. «Την καρδιά τη δική μας, την καρδιά των άλλων και την καρδιά που μοιραζόμαστε.» 

Ο Γιάννης Χαρούλης, που συμμετέχει και στη μουσική του νέου του τραγουδιού, παίζοντας φλάουτο σημείωσε συγκεκριμένα για το νέο του τραγούδι τα παρακάτω:

«Η ανάγκη να βρισκόμαστε όλοι μαζί, με αφορμή την ετοιμασία του επερχόμενου νέου δίσκου, μας βρήκε την άνοιξη του 2019 στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη. Εκεί βρήκαμε το χώρο που μας έδινε την δυνατότητα, να στηθεί ένα αυτοσχέδιο στούντιο με τα μαγικά του Τίτου και του Χρήστου, να μοιραστούμε και να δημιουργήσουμε, να δοκιμάσουμε, να ψάξουμε και να εκφράσουμε ο καθένας τον εαυτό του, μαζί με τους άλλους. Εκεί περάσαμε τις μέρες και τα βράδια μας κάνοντας παρέα, δουλεύοντας και έχοντας σύμμαχο και εμπνευστή το αγαπημένο Κρητικό τοπίο.

Το "Βάστα" είναι ένα τραγούδι για την καρδιά. Την καρδιά τη δική μας, την καρδιά των άλλων και την Καρδιά που μοιραζόμαστε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ