Μουσικη

Rotting Christ: Η απάντηση της μπάντας μετά τον σάλο στην Πάτρα

O Σάκης Τόλης, ιδρυτής και frontman της metal μπάντας, βάζει τα πράγματα στη θέση τους με τον καλύτερο τρόπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rotting_christ
Rotting Christ/ ©Facebook/ Rotting Christ

Με απόλυτο σεβασμό στους φίλους της μπάντας και σε όλους, όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, την πρώτη της περιοδείας των Rotting Christ, ο Σάκης Τόλης, η φωνή της παγκοσμίου φήμης metal μπάντας, δίνει τη δική του αποστομωτική απάντηση στους «κυρίους» που συνέβαλαν στην ακύρωση της συναυλίας τους στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται δε ότι θέση για τον σάλο που προέκυψε με τους Rotting Christ πήρε και ο Γιάννης Αγγελάκας.

«Με μεγάλη θλίψη αλλά και μεγάλη οργή παράλληλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της μπάντας, ότι η προγραμματισμένη για σήμερα -15 Μαρτίου- συναυλία στην Πάτρα δυστυχώς ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες που κάναμε μέχρι τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί!

Οι πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε ό,τι μπορούσαν, ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός, που στα μάτια τους ήταν ακραίο. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγκεκριμένους θεοσεβούμενους και όχι μόνο «κυρίους», ότι μπορεί να χάθηκε η σημερινή μάχη αλλά όχι ο πόλεμος.

Η ελευθερία του λόγου και της σκέψης είναι ένα δικαίωμα, το οποίο ως μπάντα μαχόμαστε και υποστηρίζουμε εμπράκτως για περισσότερο από 30 χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου με οποιοδήποτε κόστος και έχουμε σκοπό να το κάνουμε μέχρι τέλους.

Οπότε σύντομα ανακοινώνουμε νέα ημερομηνία στην Πάτρα στον ίδιο χώρο και να είσαστε σίγουροι, ότι αυτήν την φορά θα γίνει ...NON SERVIAM!

SAKIS εκ μέρους των ROTTING CHRIST

Υ.Γ. 1 Τη συγγνώμη μας προς όλους τους φίλους της μπάντας για την οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία υπέστησαν αυτές τις ημέρες. Εάν κάποιος από αυτούς επιθυμεί, μπορεί να εξαργυρώσει το εισιτήριο του στην διοργανώτρια εταιρεία μέχρι την ανακοίνωση νέας ημερομηνίας

2. Τον σεβασμό μας σε όλους τους καλλιτέχνες και φυσικά στους Metal αδερφούς μας για την αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Το θέμα είναι όλων μας!»

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ