Μουσικη

Britney Forever: Γιόρτασε την 20η επέτειο του «Baby One More Time» με ένα desktop κατευθείαν από τα 90s

Διαδικτυακή χρονομηχανή!

regina.jpg
Ρεγγίνα Φιλόγλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
britney-spears-baby-one-more-time-20th-anniversary-website.jpg

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ήδη, το θρυλικό άλμπουμ της Britney Spears που άλλαξε τα δεδομένα της ποπ μουσικής και έγινε σήμα κατατεθέν μιας ολόκληρης γενιάς και δεκαετίας γίνεται 20 χρονών. Ω ναι, το Baby One More Time κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου 1999 και έτσι επισήμως τα 90s babies δεν έχουμε δικαίωμα να αυτοαποκαλούμαστε babies πια.


Δεν γνωρίζουμε για εσένα, όμως εμείς έχουμε σκοπό να γιορτάσουμε την σημερινή ημέρα ακούγοντας όλα τα κομμάτια του δίσκου σε όσο πιο δυνατή ένταση γίνεται, ενώ τσατάρουμε στο AIM Messenger με άλλους φανατικούς οπαδούς της Britney, στην κυριολεξία σαν να είναι 1999.

Αυτό θα συμβεί χάρη στο Britney OS ’99, ένα αξιαγάπητο και νοσταλγικό microsite που μόλις άνοιξε και μοιάζει σαν τα desktop που είχαμε ως αθώες υπάρξεις πριν από μία εικοσαετία. Εκτός του ότι θα αισθανθείς πως είσαι πάλι παιδί, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις συνομιλία με το «Britney Bot» μέσω μίας ρετρό εφαρμογής μηνυμάτων και οι δυο σας μπορείτε να ανταλλάξετε GIFS και playlists.

britney-spears-baby-one-more-time-20th-anniversary-website.png


Οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν κρυφά exclusives, δωρεάν περιεχόμενο και ευκαιρίες να κερδίσουν δώρα, αρκεί να εξερευνήσουν ολόκληρη την σελίδα, από τον old school internet browser μέχρι και τον φάκελο αρχείων με φωτογραφίες της Britney.

Καλό σερφάρισμα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ